Onze diensten

WEBDESIGN

Een professionele, visueel aantrekkelijke website wekt een positieve indruk en wekt vertrouwen in het merk. Dit zorgt uiteindelijk voor meer klanten, omzet en naamsbekendheid.

Een website is vaak het eerste contactpunt dat een potentiële klant of cliënt heeft met je bedrijf, en de eerste indruk telt.

Webdesign is het proces van het ontwerpen en maken van een website. Het omvat een reeks vaardigheden en disciplines, waaronder de ontwikkeling van webinhoud, het ontwerpen van webinterfaces en het ontwerpen van gebruikerservaringen. In het huidige digitale tijdperk is een goed ontworpen website essentieel voor elk bedrijf of organisatie.

Bekijk onze webdesign mogelijkheden

01.

WordPress Websites

Wij helpen je met het bouwen van succesvolle WordPress websites die resultaat opleveren.

Een website moet behalve mooi natuurlijk ook gebruiksvriendelijk, snel, goed vindbaar zijn in Zoekmachines en zorgen voor meer klanten, naamsbekendheid en omzet. Wij ontwerpen, bouwen en hosten alles wat we maken zodat we je vanaf A tot Z kunnen bijstaan.

02.

Shopify Websites

Shopify websites, speciaal voor online verkopen. Je webwinkel is via BLURR opgebouwd in slechts enkele minuten.

03.

Lightspeed Websites

Lightspeed is een softwareoplossing voor verkooppunten en voor de meer volwassen detailhandelaren met meerdere webshops (of fysieke winkels).

04.

Website Redesign

Verander je online uitstraling met een website herontwerp voor meer klanten, omzet en resultaat.

05.

Website Hosting

Goede website hosting is cruciaal voor een succesvolle onderneming, kies daarom BLURR Hosting.

Webdesign kan niet ontbreken in online succes

Webdesign is een essentieel onderdeel van de online aanwezigheid van elk bedrijf. Het speelt een cruciale rol in hoe bezoekers een website waarnemen en ermee omgaan, en het kan een groot verschil zijn in inkomsten tussen een succesvolle website en een die zijn publiek niet weet te boeien.

Eerste indruk is belangrijk in webdesign

Bij webdesign telt de eerste indruk. Een goed ontworpen website zal bezoekers aantrekken en hen aanmoedigen om de inhoud te verkennen. Aan de andere kant zal een slecht ontworpen website bezoekers wegjagen, wat leidt tot hoge bounce rates en een lage betrokkenheid.

Verhoog de kans op conversies

Maar webdesign gaat over meer dan alleen esthetiek. Het gaat ook om bruikbaarheid en functionaliteit. Een website die gemakkelijk te navigeren en te gebruiken is, houdt bezoekers langer op de site en verhoogt de kans dat ze de gewenste actie ondernemen (zoals het doen van een aankoop of het invullen van een formulier).

Goed voor online vindbaarheid (SEO)

Webdesign is ook een belangrijk onderdeel van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Zoekmachines gebruiken algoritmes om websites te rangschikken op basis van hun inhoud en ontwerp. Een goed ontworpen en gebruiksvriendelijke website zal hoger scoren in de zoekresultaten, wat leidt tot meer organisch verkeer en potentiële klanten.

Kortom, webdesign is cruciaal voor elk bedrijf dat online aanwezig wil zijn. Een goed ontworpen website zal bezoekers aantrekken en binden, waardoor de kans groter wordt dat zij de gewenste actie ondernemen. Het is ook een belangrijke factor in SEO, die helpt om de positie van een website in de zoekresultaten te verbeteren. Investeren in een professioneel webdesign kan zich op de lange termijn terugbetalen en leiden tot meer verkeer, conversies en algemeen succes.

Plan daarom gelijk een adviesgesprek om de webdesign mogelijkheden te bespreken of bekijk de rest van onze pagina’s over: