TIkTok Ads - Wij helpen uw bedrijf groeien via TikTok Ads

strategie

Content marketing strategie

Een content marketing strategie is een plan voor het creëren, verspreiden en promoten van hoogwaardige inhoud die je doelgroep aantrekt en leads genereert.

Contentmarketing kan een van de meest effectieve manieren zijn om je doelgroepen te bereiken

Contentmarketing is een strategie die het creëren van inhoud combineert met digitale marketingtactieken om je te helpen om je bedrijf te laten groeien. Het is een effectieve manier om nieuwe klanten te bereiken en relaties op te bouwen met huidige klanten, terwijl je ook uw merk promoot.

Wat is een content marketing strategie?

Content marketing is de praktijk van het creëren en verspreiden van waardevolle, relevante en consistente inhoud om een duidelijk omschreven publiek aan te trekken en te behouden – en, uiteindelijk, om winstgevende klantenacties te stimuleren.

Het is een benadering van marketing die het belang benadrukt van een consistente stroom informatie van hoge kwaliteit voor uw doelgroep. Met andere woorden, het gaat om het creëren van nuttige en waardevolle inhoud die mensen willen lezen.

Het is het plan dat je gebruikt om inhoud te creëren en te verspreiden die uw doelgroep bereikt en je bedrijf helpt groeien. Het is een mix van de juiste soort informatie, geleverd op de juiste manier, op het juiste moment. Het is wat al je andere marketinginspanningen met elkaar verbindt – je website, social media accounts, advertentiecampagnes, enz.

Hoe ziet een content marketing strategie eruit?

Een contentmarketing strategie omvat de volgende elementen:

  • Wie zijn uw klanten? Wat willen ze, hebben ze nodig en geven ze om?
  • Wat zijn je doelen? Wat wilt u dat mensen doen na het lezen van uw inhoud? (Dit kan van alles zijn, van klikken op een advertentie tot een abonnement op uw nieuwsbrief).
  • Hoe ga je verkeer genereren voor je website? Hoe krijg je mensen daar in de eerste plaats? Met andere woorden: hoe krijg je ogen op je inhoud?
  • Wat voor soort inhoud wil je produceren? (Enkele voorbeelden zijn blog posts, video’s, infographics, enz.)

Hoe wij komen tot een content marketing strategie?

Ons proces voor het creëren van een sociale media strategie is een gezamenlijk, proces dat begint met het verzamelen van informatie over uw bedrijf, uw doelstellingen en uw concurrenten. Samen met jou ontwikkelen we een social media plan wat perfect aansluit.

01.

Doelen

De eerste fase in het creëren van een content marketing strategie is noteren van je doelstellingen. Wil je bijvoorbeeld meer verkeer naar je website, meer verkoop van producten of diensten of relaties opbouwen met klanten?

02.

Doelgroep

Wie zijn je doelgroepen op social media? Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar het is belangrijk om te weten tegen wie je het hebt als je content maakt voor elk type platform. Je publiek kan anders zijn, afhankelijk van of ze tweets lezen versus foto’s of video’s bekijken op Instagram of livestreams bekijken op Facebook Live.

03.

Inhoud

Wat voor soort inhoud wil je creëren? Wilt je foto’s, video’s of livestreams plaatsen? Je kunt ook kiezen tussen een paar keer per dag posten of meerdere keren per uur. We zorgen ervoor dat de inhoud die er wordt gemaakt voldoet aan de verwachtingen van je publiek voor elk platform en goed genoeg gebrand is zodat mensen weten wie het gemaakt heeft.

04.

Frequentie & Timing

Hoe vaak en wanneer wil je op elk platform posten? Als je meerdere keren per dag post, zorgen wij ervoor dat dat je berichten gevarieerd zijn en niet steeds dezelfde boodschap herhalen. Daarnaast helpen we met het inplannen van berichten wat scheelt in tijd.

Voordelen van
een BLURR social media strategie

Wij van BLURR weten hoe we strategieën moeten uitwerken die resultaatgericht en effectief zijn. Hier nog een paar van onze andere sterke punten:

Deskundig

Wij onderzoeken de wensen en behoeftes van de doelgroep zodat we weten waar we het over hebben.

Transparantie

Je weet precies wat je kunt verwachten zonder verrassingen achteraf.

Op maat gemaakt

Al onze online marketing strategieën zijn in te zetten ongeacht het budget.

Eenvoudig

De uitwerking van onze strategieën zijn eenvoudig te begrijpen en te implementeren.

Waarom kiezen voor een content marketing strategie van BLURR?

Als je op zoek bent naar een effectieve content marketing strategie, kan je vertrouwen op BLURR om je te helpen je doelen te bereiken. Een paar redenen waarom klanten voor BLURR kiezen:

  • Wij hebben een team van ervaren en deskundige content marketeers: ons team heeft jarenlange ervaring en expertise op het gebied van content marketing en we weten hoe we onze klanten het beste kunnen helpen om hun doelen te bereiken.
  • Wij bieden een breed scala aan diensten: of je nu op zoek bent naar advies, het schrijven van content of het opzetten van social media-campagnes, wij bieden een breed scala aan diensten om aan je behoeften te voldoen.
  • Wij werken samen met onze klanten: we luisteren naar uw doelstellingen en werken samen met u om een op maat gemaakte content marketing strategie te ontwikkelen die aansluit op uw specifieke behoeften.
  • Wij hebben bewezen resultaten: onze content marketing strategieën hebben bewezen resultaten opgeleverd voor onze klanten en we zijn ervan overtuigd dat we ook voor u kunnen helpen om uw doelen te bereiken.
Bekijk onze content marketing strategie pakketten

1. DYI – Do it yourself

Hierbij leggen we a.d.h.v. een template uit welke stappen je moet nemen voor het opzetten van een geschikte online marketing strategie.

2. Content marketing strategie & Coaching

Hierbij nemen we de doelstellingen van je mee om een online marketing strategie  volgens onze bewezen methode en ontvang je onze coaching waar nodig.

3. Full service

We zetten de online marketing strategie op volgens de besproken doelstellingen, monitoren en optimaliseren de prestaties en rapporteren dit maandelijks. 

Klaar voor je nieuwe content marketing strategie? 🚀

Haal het meeste uit je business door een content marketing strategie van BLURR te gebruiken om nieuwe klanten te bereiken.

Krijg meer tijd voor de belangrijke dingen, zoals het maken van geweldige producten en het opbouwen van je merk

Wij ontzorgen je bij het maken van je content marketing strategie voor je bedrijf en nog veel meer.

Onze content experts hebben veel ervaring en expertise en bieden een breed scala aan diensten, van advies tot het schrijven van content en het opzetten van social media-campagnes. Laat ons weten hoe we je het beste kunnen helpen om je doelstellingen te bereiken en zo je merk te laten opvallen.

Maak kennis met een van onze adviseurs en bekijk wat we voor elkaar kunnen betekenen.

BLURR Kennismakingssessie

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Wij nemen na je aanmelding telefonisch en per e-mail contact op.