TIkTok Ads - Wij helpen uw bedrijf groeien via TikTok Ads

strategie

Social Media strategie

Sociale media maakt voor veel mensen deel uit van het dagelijks leven en door platformen zoals Facebook, Twitter en Instagram effectief in te zetten, kan je met je bedrijf een groter publiek bereiken, je naamsbekendheid vergroten en je verkoop stimuleren

Maak contact met je doelgroep en laat je merk groeien via een effectieve social media strategie

Onderschat de kracht van een goede sociale media strategie voor jouw bedrijf niet. Sociale media is een geweldige manier om nieuwe klanten te bereiken en contact te houden met je huidige klanten. Je kunt nieuws over je bedrijf delen, aankondigingen doen en content creëren die je publiek aanspreekt.

Wat is een sociale media strategie?

Een social media-strategie is een plan dat je helpt om je bedrijfsdoelen te behalen door het inzetten van social media. Wat zijn die doelen? Dat is aan jou – maar ze kunnen van alles zijn, van het promoten van je bedrijf, creëren van volgers en het opbouwen van relaties met klanten, tot het verdienen van geld.

Hoe ziet een social media-strategie eruit?

Een social media-strategie bestaat uit vier onderdelen: wie is je doelgroep, welk type content is er nodig, hoe vaak je berichten plaatst en waar mensen het allemaal kunnen vinden. Het bevat ook zaken als wat voor soort statistieken je wilt bijhouden en hoe lang de strategie moet duren.

Hoe wij komen tot een online marketing strategie?

Ons proces voor het creëren van een sociale media strategie is een gezamenlijk, proces dat begint met het verzamelen van informatie over uw bedrijf, uw doelstellingen en uw concurrenten. Samen met jou ontwikkelen we een social media plan wat perfect aansluit.

01.

Doelen

De eerste fase in het creëren van een sociale media strategie is noteren van je doelstellingen. Wil je bijvoorbeeld meer verkeer naar je website, meer verkoop van producten of diensten of relaties opbouwen met klanten?

02.

Doelgroep

Wie zijn je doelgroepen op social media? Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar het is belangrijk om te weten tegen wie je het hebt als je content maakt voor elk type platform. Je publiek kan anders zijn, afhankelijk van of ze tweets lezen versus foto’s of video’s bekijken op Instagram of livestreams bekijken op Facebook Live.

03.

Inhoud

Wat voor soort inhoud wil je creëren? Wil je foto’s, video’s of livestreams plaatsen? Je kunt ook kiezen tussen een paar keer per dag posten of meerdere keren per uur. We zorgen ervoor dat de inhoud die er wordt gemaakt voldoet aan de verwachtingen van je publiek voor elk platform en goed genoeg gebrand is zodat mensen weten wie het gemaakt heeft.

04.

Frequentie & Timing

Hoe vaak en wanneer wil je op elk platform posten? Als je meerdere keren per dag post, zorgen wij ervoor dat dat je berichten gevarieerd zijn en niet steeds dezelfde boodschap herhalen. Daarnaast helpen we met het inplannen van berichten wat scheelt in tijd.

Voordelen van
een BLURR social media strategie

Wij van BLURR weten hoe we strategieën moeten uitwerken die resultaatgericht en effectief zijn. Hier nog een paar van onze andere sterke punten:

Deskundig

Wij onderzoeken de wensen en behoeftes van de doelgroep zodat we weten waar we het over hebben.

Transparantie

Je weet precies wat je kunt verwachten zonder verrassingen achteraf.

Maatwerk

Al onze social media strategieën zijn in te zetten ongeacht het budget.

Eenvoudig

De uitwerking van onze strategieën zijn eenvoudig te begrijpen en te implementeren.

Hoe we starten met je sociale media strategie?

Om een social media strategie te maken, starten we met een persoonlijk gesprek waarbij we jouw doelstellingen bespreken.

Vervolgens geven we je een aantal ideeën voor content, zodat je een beeld krijgt van wat je kunt verwachten.

Persoonlijk contact

Je krijgt een persoonlijk adviseur die helpt met alle online marketing strategie gerelateerde vraagstukken.

Wat kost het maken van een social media strategie

Wij creëren een gepersonaliseerde online marketing strategie die is afgestemd op je doelstellingen en begrijpen dat je graag wilt weten wat de investering is. Daarvoor kun je het beste een adviesgesprek inplannen met één van onze experts.

Bekijk onze social media strategie pakketten

1. DYI – Do it yourself

Hierbij leggen we a.d.h.v. een template uit welke stappen je moet nemen voor het opzetten van een geschikte online marketing strategie.

2. Social media strategie & coaching

Hierbij nemen we de doelstellingen van je mee om een social media strategie volgens onze bewezen methode en ontvang je onze coaching waar nodig.

3. Full service

We zetten de online marketing strategie op volgens de besproken doelstellingen, monitoren en optimaliseren de prestaties en rapporteren dit maandelijks. 

Klaar voor je nieuwe sociale media strategie? 🚀

Haal het meeste uit je business door een sociale media strategie van BLURR te gebruiken om nieuwe klanten te bereiken.

Krijg meer tijd voor de belangrijke dingen, zoals het maken van geweldige producten en het opbouwen van je merk

Wij ontzorgen je bij het maken van je sociale media strategie voor je bedrijf en nog veel meer.

Ons team van social media-experts kan je helpen een strategie te creëren die je bedrijf effectief promoot en je doelgroep aanspreekt. Wij bieden een scala aan diensten, waaronder het creëren van content, community management en het beheer van reclamecampagnes.

Onderschat de kracht van sociale media voor je bedrijf niet.

Maak kennis met een van onze adviseurs en bekijk wat we voor elkaar kunnen betekenen

BLURR Kennismakingssessie

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Wij nemen na je aanmelding telefonisch en per e-mail contact op.

Download ook direct onze checklist met 16 praktische stappen om je business te helpen groeien