Dit is het logo van wordpress

Teksten schrijven

Copywriting

Wij creëren boeiende, effectieve teksten die meetbare resultaten opleveren voor meer leads, meer verkoop en meer bekendheid.

Copywriting is de kunst van het schrijven van overtuigende, boeiende en effectieve teksten.

Het gaat niet alleen om advertentieteksten of website-inhoud, maar om alle woorden die u gebruikt om uw product of dienst te beschrijven, van de koppen op uw landingspagina’s tot de beschrijvingen in uw e-mails.

Je hebt veel goede ideeën, maar je wilt ervoor zorgen dat je boodschap duidelijk en effectief is. Je wilt ervoor zorgen dat mensen je product of dienst begrijpen, en je wilt dat ze je kunnen vertrouwen. Dat is waar copywriting om de hoek komt kijken!

Copywriting is de kunst van het schrijven van verkoopteksten voor advertenties en marketingmateriaal. Het is een belangrijk onderdeel van de marketinginspanningen van elk bedrijf, omdat je mensen helpt te begrijpen waar je product of dienst over gaat, en waarom ze het zouden moeten kopen.

Bij BLURR weten we hoe belangrijk het is om effectieve copywriting te hebben – en we weten ook dat niet iedereen de tijd heeft om te leren hoe je die zelf moet schrijven. Daarom bieden wij onze diensten aan! Wij kunnen u helpen de perfecte tekst te schrijven voor uw volgende advertentiecampagne of website-update – en dat doen we snel en efficiënt, zodat u zich weer kunt bezighouden met waar het om gaat: het runnen van uw bedrijf!

Voordelen van Copywriting door BLURR

Wij van BLURR weten hoe we teksten moeten schrijven die resultaat en we hebben gezien wat werkt en wat niet en vandaar onze focus op:

Conversie

We weten hoe we teksten moeten schrijven die converteren

Aandacht

We kunnen ervoor zorgen dat uw inhoud boeiend en overtuigend genoeg is om mensen terug te laten komen voor meer.

U

Duidelijkheid

We weten hoe we teksten moeten schrijven die aanslaan bij uw doelgroep.

Betrokenheid

We weten hoe we teksten moeten schrijven die mensen betrokken houden gedurende de hele ervaring.

 

Hoe wij onze teksten schrijven?

Wij nemen je mee van begin tot eind bij onze copywriting reis zodat dit natuurlijk precies aansluit op je wensen en behoefte en dat van de doelgroep.

Het proces

Onze copywriters zorgen ervoor dat ze begrijpen wat onze klanten willen overbrengen voordat ze schrijven. Ze doen onderzoek naar zowel het doel van een stuk als wie het publiek zal zijn, zodat ze zeker weten dat ze aan de behoeften van de lezers voldoen.

Onze prijzen

U vraagt zich misschien af hoeveel het kost om ons in te huren. Dat hangt af van de omvang van uw project: als u ons nodig hebt om een paar blogberichten of enkele landingspagina’s te schrijven, kost het minder dan wanneer u ons nodig hebt om honderden e-mails of tientallen social media-berichten te schrijven. We werken met bedrijven van alle groottes en budgetten, dus aarzel niet om contact op te nemen als u denkt dat we een goede match zijn voor uw project!

Persoonlijk contact

Je krijgt een persoonlijk adviseur die helpt met alle copywriting gerelateerde vraagstukken.

Bekijk de mogelijkheden

1. DYI – Do it yourself

Hierbij leggen we a.d.h.v. een template uit welke stappen je moet nemen voor het schrijven van goede copy.

2. Losse teksten

Hierbij nemen we de doelstellingen mee om pakkende teksten te schrijven volgens onze bewezen methode.

3. Teksten bundels

Laat in één keer meerdere teksten schrijven door onze experts.

Klaar voor je nieuwe teksten? 🚀

Haal het meeste uit je business door de copywriting van BLURR te gebruiken om nieuwe klanten te bereiken.

01.

Doelen & Planning

Lorem ipsum dolor amet consec tetur adipiscing elit eiusmod tempor labore dolore magna alirua enim minim lorem ipsum dolor amet sit veniam.

02.

Schrijven & Feedback

Lorem ipsum dolor amet consec tetur adipiscing elit eiusmod tempor labore dolore magna alirua enim minim lorem ipsum dolor amet sit veniam.

03.

Oplevering & Resultaat

Lorem ipsum dolor amet consec tetur adipiscing elit eiusmod tempor labore dolore magna alirua enim minim lorem ipsum dolor amet sit veniam.

Krijg meer tijd voor de belangrijke dingen, zoals het maken van geweldige producten en het opbouwen van je merk

Wij ontzorgen je bij het schrijven van teksten voor al je campagnes en meer.

Maak kennis met een van onze copywriting experts en bekijk wat we voor elkaar kunnen betekenen.

BLURR Kennismakingssessie

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Wij nemen na je aanmelding telefonisch en per e-mail contact op.