Dit is het logo van wordpress

WordPress

WordPress websites bouwen

WordPress is een geweldig hulpmiddel voor het bouwen van websites. Het is gemakkelijk te gebruiken, en je vindt de meeste functies die je nodig hebt op één plek.

Wij helpen je niet alleen om je website te bouwen, wij helpen je er ook een succes van te maken.

Wij ontwerpen, bouwen en hosten alles wat we maken. We bouwen al jaren websites voor kleine en grote bedrijven, bloggers en ondernemers zoals jij.  Zo weten we  precies welke vragen we moeten stellen, welke stappen we moeten nemen en welke valkuilen we moeten vermijden.

Wat is WordPress?

WordPress is een open-source content management systeem (CMS), wat betekent dat ontwikkelaars over de hele wereld meewerken aan de ontwikkeling ervan. Aanvankelijk was WordPress gewoon een manier om blogs te schrijven en te verspreiden; vandaag is het veruit het meest gebruikte CMS dat er bestaat.

WordPress bestaat uit drie delen: WordPress zelf, het platform dat je gebruikt om uw site te bouwen; plugins – kleine stukjes code die functionaliteit aan uw website toevoegen; en thema’s – het ontwerp van uw website.

Om te beginnen met het bouwen van een website met WordPress heb je alleen een idee nodig van wat voor soort site je wilt maken. Wij helpen verder met het inrichten en opzetten ervan.

Voor wie is WordPress geschikt?

WordPress is ideaal voor iedereen die online producten of diensten wil verkopen. Het is gemakkelijk te gebruiken, heeft veel functies om je te helpen je bedrijf soepel te runnen, en het is goedkoop in vergelijking met andere e-commerce platformen.

Dit is het logo van wordpress

Hoe wij WordPress websites bouwen?

Wij nemen je mee van begin tot eind bij het bouwen van de WordPress website. Zodat dit natuurlijk precies aansluit op je wensen en behoefte. Tussentijds leggen we uit wat WordPress is,  hoe het werkt en enkele van de meer geavanceerde functies die WordPress biedt.

Onze werkwijze

Onze WordPress specialisten nemen aan het begin van elke opdracht de tijd om uw bedrijf, uw doelstellingen en doelgroep te leren kennen. Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe we u kunnen helpen die doelen te bereiken. We creëren vervolgens samen een  geschikte website en zetten die online.

Maandelijks opzegbaar

Er zijn geen verplichtingen voor het gebruik van een wordpress website. Alle sites zijn maandelijks opzegbaar.

Persoonlijk contact

Je krijgt een persoonlijk adviseur die helpt met alle WordPress gerelateerde vraagstukken.

Bekijk onze 3 pakketten

1. DYI – Do it yourself

Hierbij leggen we a.d.h.v. een template uit welke stappen je moet nemen voor het opzetten van een geschikte WordPress website.

2. SETUP & Coaching

Hierbij nemen we de doelstellingen, uitstraling van je mee om een WordPress website op te zetten volgens onze bewezen methode. Daarna heb je alle vrijheid om de website zelf te beheren en te optimaliseren.

3. Full service

We zetten de website op van A tot Z volgens de besproken doelstellingen, monitoren en optimaliseren de prestaties en rapporteren dit maandelijks.

Klaar om te groeien met je eigen WordPress website? 🚀

Haal het meeste uit je investering door WordPress te gebruiken om nieuwe klanten te bereiken.

01.

Doelen & Planning

We beginnen met het belangrijkste, de doelstellingen en planning. Zodat we weten voordat we starten wat, waarom, wanneer en hoe je deze doelen wilt bereiken.

02.

Instellen & Tracking

Nu we weten wat we moeten doen, gaan we alles inrichten van de Google Analytics tot aan de automatische berichten en workflows.

03.

Lanceren & Optimaliseren

Zodra alles is ingesteld lanceren wij de website , ontvang je alle updates en bespreken we de resultaten en verbeteringen.

Krijg meer tijd voor de belangrijke dingen, zoals het maken van geweldige producten en het opbouwen van je merk

Haal het meeste uit je investering door je WordPress website te laten bouwen door BLURR en wij helpen je om nieuwe klanten te bereiken en de verkopen te verhogen.

Wij ontzorgen je bij het opzetten van de website, koppelen aan social media accounts, advertenties, het targeten van de juiste mensen, het beheren van je website, het optimaliseren van campagnes en meer.

Maak kennis met een van onze adviseurs en bekijk wat we voor elkaar kunnen

BLURR Kennismakingssessie

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Wij nemen na je aanmelding telefonisch en per e-mail contact op.