Dit is het logo van wordpress

Lightspeed

Lightspeed websites bouwen

Wij maken het gemakkelijk om een website te maken die eenvoudig te beheren is en er geweldig uitziet op elk apparaat. Met Lightspeed kunt u uw inhoud overal beheren en onderweg wijzigingen aanbrengen.

Wij geven je een unieke ervaring die werkt voor je doelstellingen en doelgroep.

Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars bouwt prachtige, volledig functionele websites die gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden zijn. Met onze hulp kan jij je concentreren op wat je het beste kan – het runnen van uw bedrijf – in plaats van u zorgen te maken over de technische details van het bouwen van een website.

Wat is Lightspeed?

Lightspeed biedt software voor retailers, restaurant- en online winkeleigenaren. Het bedrijf begon als een point-of-sale systeem dat helpt om van elke locatie een verkooppunt te maken, maar het biedt nu ook een e-commerce oplossing. De twee oplossingen zijn in elkaar geïntegreerd waardoor het mogelijk is om je fysieke winkel met voorraden ook online te koppelen.

Wat is het verschil tussen Shopify en Lightspeed?

Lightspeed is een softwareoplossing voor verkooppunten en richt zich bij voorkeur op meer volwassen detailhandelaren.
Daarom spreekt Lightspeed graag over omnichannel retail – de mogelijkheid voor klanten om producten te kopen via fysieke winkels en online via meerdere websites.

Shopify is geschikt wanneer je als retailer meerdere verkooppunten hebt, maar je kunt alleen in Shopify meerdere webshops aan één backend koppelen. Daarnaast biedt Lightspeed ook een POS-oplossing voor de horeca wat handig is voor restaurants etc.

Hoe wij Lightspeed websites bouwen?

Wij nemen je mee van begin tot eind bij het bouwen van de Lightspeed website. Zodat dit natuurlijk precies aansluit op je wensen en behoefte. Tussentijds leggen we uit wat WordPress is,  hoe het werkt en enkele van de meer geavanceerde functies die WordPress biedt.

Onze werkwijze

Onze Lightspeed specialisten nemen aan het begin van elke opdracht de tijd om uw bedrijf, uw doelstellingen en doelgroep te leren kennen. Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe we u kunnen helpen die doelen te bereiken. We creëren vervolgens samen een  geschikte website en zetten die online.

Maandelijks opzegbaar

Er zijn geen verplichtingen voor het gebruik van een Lightspeed website bij het maandelijks pakket.

Persoonlijk contact

Je krijgt een persoonlijk adviseur die helpt met alle Lightspeed gerelateerde vraagstukken.

Bekijk onze 3 pakketten

1. DYI – Do it yourself

Hierbij leggen we a.d.h.v. een template uit welke stappen je moet nemen voor het opzetten van een geschikte WordPress website.

2. SETUP & Coaching

Hierbij nemen we de doelstellingen, uitstraling van je mee om een shopify website op te zetten volgens onze bewezen methode. Daarna heb je alle vrijheid om de webshop zelf te beheren en te optimaliseren.

3. Full service

We zetten de webshop op van A tot Z volgens de besproken doelstellingen, monitoren en optimaliseren de prestaties en rapporteren dit maandelijks.

Klaar om te groeien met je eigen Lightspeed website? 🚀

Haal het meeste uit je investering door Lightspeed te gebruiken om nieuwe klanten te bereiken.

01.

Doelen & Planning

We beginnen met het belangrijkste, de doelstellingen en planning. Zodat we weten voordat we starten wat, waarom, wanneer en hoe je deze doelen wilt bereiken.

02.

Instellen & Tracking

Nu we weten wat we moeten doen, gaan we alles inrichten van de Google Analytics, advertentieaccounts tot aan de automatische berichten en workflows.

03.

Lanceren & Optimaliseren

Zodra alles is ingesteld lanceren wij de (nieuwe) campagnes, ontvang je alle updates en bespreken we de resultaten en verbeteringen.

Krijg meer tijd voor de belangrijke dingen, zoals het maken van geweldige producten en het opbouwen van je merk

Haal het meeste uit je investering door je Lightspeed website te laten bouwen door BLURR en wij helpen je om nieuwe klanten te bereiken en de verkopen te verhogen.

Wij ontzorgen je bij het opzetten van de website, koppelen aan social media accounts, advertenties, het targeten van de juiste mensen, het beheren van je website, het optimaliseren van campagnes en meer.

Maak kennis met een van onze adviseurs en bekijk wat we voor elkaar kunnen

BLURR Kennismakingssessie

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Wij nemen na je aanmelding telefonisch en per e-mail contact op.