Wij bouwen shopify websites

Shopify

Shopify websites bouwen

Als je een online winkel wilt beginnen, is Shopify een van de beste opties. Het wordt vertrouwd door meer dan miljoenen bedrijven wereldwijd en wij helpen jou met het bouwen van je eigen shopify website.

Uw winkel is gebouwd in slechts enkele minuten. U kunt dus sneller dan ooit beginnen met verkopen.

Starten met Shopify is een gemakkelijke manier om te beginnen met verkopen. Met lage maandelijkse kosten en eenvoudige e-commerce tools wordt je bedrijf opgebouwd met minder tijd en moeite met meer flexibiliteit en meer omzet.

Wat is Shopify?

Shopify is een alles-in-één e-commerce platform waarmee je onder andere je eigen webshop kunt runnen. Het is een compleet commerce platform waarmee je een bedrijf kunt starten, groeien en beheren. Shopify is geschikt voor alle soorten bedrijven, van kleine startups tot internationale merken. Shopify behoort tot de top 3 van meest gebruikte e-commerce software wereldwijd.

Voor wie is Shopify?

Shopify is ideaal voor iedereen die online producten of diensten wil verkopen. Het is gemakkelijk te gebruiken, heeft veel functies om je te helpen uw bedrijf soepel te runnen, een mobiele app en het is goedkoop in vergelijking met andere e-commerce platformen.

Wat kost Shopify?

Er zijn verschillende pakketten beschikbaar afhankelijk hoe ver je bent met je onderneming.
De prijzen van de pakketten zijn vanaf €21,-, €59,- en €289,-  per maand.

Wat zijn de voordelen van Shopify?

Hieronder een paar voordelen van een webshop in Shopify:

  • Voor alle soorten business: Shopify is het platform voor elk type bedrijf, van ondernemers die hun eerste online winkel beginnen tot grote retailers met fysieke locaties.
  • Groeit met je mee: Shopify is het platform voor elk type bedrijf, van ondernemers die hun eerste online winkel beginnen tot grote retailers met fysieke locaties.
  • Gebruiksvriendelijk: Shopify maakt het eenvoudig en gemakkelijk voor ondernemers om te starten, op te schalen en te slagen door een platform te bieden waarmee ze zich kunnen concentreren op hun bedrijf in plaats van op de technologie.
  • Ingebouwde automatiseringen: Met de automatiseringstools van Shopify kun je je marketingberichten personaliseren en klanten betrekken op belangrijke  momenten in hun aankoopproces. Zo kan je herinneringsberichten sturen als iemand een product vergeet in z’n winkelmand.

Hoe wij Shopify websites bouwen?

Als Shopify Partner ontwerpt en ontwikkelt BLURR professionele Shopify websites voor bedrijven van elke grootte. Of je nu net begint of al een webwinkel hebt, onze experts kennen het platform door en door, zodat er veel mogelijkheden zijn op het gebied van aangepaste thema’s, kassa’s of systeemintegraties. Dus wil je een professionele Shopify website laten bouwen? Dan ben je bij BLURR aan het juiste adres!

Onze werkwijze

Onze Shopify specialisten nemen aan het begin van elke opdracht de tijd om uw bedrijf, uw doelstellingen en doelgroep te leren kennen. Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe we u kunnen helpen die doelen te bereiken. We creëren vervolgens samen een  geschikte website en zetten die online.

Maandelijks opzegbaar

Er zijn geen verplichtingen voor het gebruik van de Shopify website. Alle sites zijn maandelijks opzegbaar zonder gedoe en ook eenvoudig weer te activeren met één klik op de knop.

Persoonlijk contact

Je krijgt een persoonlijk adviseur die helpt met alle Shopify gerelateerde vraagstukken.

Bekijk onze 3 pakketten

1. DYI – Do it yourself

Hierbij leggen we a.d.h.v. een template uit welke stappen je moet nemen voor het opzetten van een geschikte Shopify website.

2. SETUP & Coaching

Hierbij nemen we de doelstellingen, uitstraling van je mee om een shopify website op te zetten volgens onze bewezen methode. Daarna heb je alle vrijheid om de webshop zelf te beheren en te optimaliseren.

3. Full service

We zetten de webshop op van A tot Z volgens de besproken doelstellingen, monitoren en optimaliseren de prestaties en rapporteren dit maandelijks.

Klaar om te groeien met je eigen Shopify website? 🚀

Haal het meeste uit je investering door Shopify te gebruiken om nieuwe klanten te bereiken en de verkopen te verhogen.

01.

Doelen & Planning

We beginnen met het belangrijkste, de doelstellingen en planning. Zodat we weten voordat we starten wat, waarom, wanneer en hoe je deze doelen wilt bereiken.

02.

Instellen & Tracking

Nu we weten wat we moeten doen, gaan we alles inrichten van de Google Analytics, advertentieaccounts tot aan de automatische berichten en workflows.

03.

Lanceren & Optimaliseren

Zodra alles is ingesteld lanceren wij je website(s), ontvang je alle updates en bespreken we de resultaten en verbeteringen.

Krijg meer tijd voor de belangrijke dingen, zoals het maken van geweldige producten en het opbouwen van je merk

Haal het meeste uit je investering door je Shopify website te laten bouwen door Blurrmarketing en wij helpen je om nieuwe klanten te bereiken en de verkopen te verhogen.

Wij ontzorgen je bij het opzetten van de website, koppelen aan social media accounts, advertenties, het targeten van de juiste mensen, het beheren van je website, het optimaliseren van campagnes en meer.

Maak kennis met een van onze adviseurs en bekijk wat we voor elkaar kunnen

BLURR Kennismakingssessie

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Wij nemen na je aanmelding telefonisch en per e-mail contact op.