TIkTok Ads - Wij helpen uw bedrijf groeien via TikTok Ads

Meta Ads

Adverteren via Facebook

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om nieuwe klanten te bereiken, via zulke specifieke targeting via Facebook.

Facebook heeft meer dan 2 miljard gebruikers wereldwijd, en dat aantal groeit dagelijks alleen maar.

Facebook-advertenties zijn een andere geweldige manier om mensen op Facebook te bereiken. Je kunt je richten op specifieke demografische gegevens op basis van waar ze wonen en wat ze leuk vinden, zodat je precies kunt vinden met wie je wilt praten zonder geld te verspillen aan mensen die niet geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt.

Facebook Ads is een van de meest krachtige instrumenten in je arsenaal als ondernemer

Wanneer je adverteert op Facebook, kun je nieuwe klanten bereiken en ze de producten of diensten geven die ze willen tegen een betaalbare prijs. Je kunt zien wie er op uw advertenties klikt, wat voor soort inhoud ze leuk vinden en welke demografische gegevens de meeste kans maken om te worden omgezet in betalende klanten.

Daarnaast heb je ook toegang tot zeer gerichte doelgroepen: je kunt kiezen waar je advertenties worden weergegeven op basis van een aantal factoren zoals leeftijdsbereik, locatie en interesses. Dit maakt het gemakkelijker dan ooit tevoren voor u om precies te bereiken wie u wilt, zonder dat u daar veel geld of moeite aan hoeft te besteden!

Waarom adverteren op Facebook?

Het is eenvoudig:

 • Het is gemakkelijk te gebruiken
  We kunnen in 15 minuten een advertentie maken en daarna direct live zetten.
 • Het is betaalbaar
  Facebook-advertenties zijn een van de meest betaalbare vormen van reclame die vandaag beschikbaar zijn, wat betekent dat je budget niet enorm hoeft te zijn om resultaten te krijgen!
 • Het bereikt mensen waar ze besteden tijd online: op hun telefoons en computers- de plaatsen waar mensen besteden het grootste deel van hun dag tegenwoordig.
 • Facebook heeft een ongelooflijke hoeveelheid informatie over zijn gebruikers – inclusief hun hobby’s, merken die ze leuk vinden en onderwerpen waarover ze graag lezen – dus het kan je helpen om heel specifiek te bepalen op wat voor soort mensen je je moet richten met je advertenties.
 • Facebook ontwikkelt zich voortdurend als een platform voor reclame; de functies blijven verbeteren om het gemakkelijker te maken voor adverteerders om hun doelgroepen te bereiken en het succes van hun campagnes te meten.
 • En omdat het zo gemakkelijk is voor mensen om zich aan te melden voor Facebook (en andere apps), zijn er veel mensen die al een account hebben als ze uw advertentie zien – waardoor ze meer kans hebben om erop te klikken!
 • Het is een geweldige manier om te beginnen met het opbouwen van je e-maillijst. Door een call-to-action in je Facebook-advertentie op te nemen, kun je mensen erop laten klikken en zich aanmelden voor je e-maillijst – wat een geweldige manier is om een publiek van toekomstige klanten op te bouwen!
 • Het is een geweldige manier om je inhoud onder de aandacht te brengen van mensen die u nog niet kennen. Als iemand je advertentie ziet en erop klikt, worden ze naar een pagina gebracht waar ze meer kunnen lezen over wat je doet – wat betekent dat ze misschien uiteindelijk klanten worden!
TIkTok Ads - Wij helpen uw bedrijf groeien via TikTok Ads

Enthousiast om te adverteren op Facebook?

Nou, je bent gelukkig niet de enige! BLURR biedt marketingdiensten om je merk te laten groeien. Of je nu hulp nodig hebt bij social media, website content of campagnes, we hebben de expertise om je te helpen bij het bereiken van je doelen

Onze werkwijze

Onze Facebook specialisten nemen aan het begin van elke campagne de tijd om je bedrijf, uw doelstellingen en doelgroep te leren kennen. Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe we u kunnen helpen die doelen te bereiken. We creëren relevante advertentiegroepen met advertenties waarvan bewezen is dat ze klikken opleveren. En we zijn niet bang om te experimenteren en nieuwe dingen te proberen om erachter te komen wat het beste werkt voor je bedrijf.

Maandelijks opzegbaar

We hebben gemerkt dat drie maanden een goede tijd is om uw campagne in volle gang te krijgen en het rendement te zien waarop u hoopt.

Persoonlijk contact

Je krijgt een persoonlijk adviseur die helpt met alle Google Ads gerelateerde vraagstukken.

Bekijk onze 3 pakketten

1. DYI – Do it yourself

Hierbij leggen we a.d.h.v. een template uit welke stappen je moet nemen voor het opzetten van geschikte Facebook advertentie campagnes.

2. Advertentie SETUP & Coaching

Hierbij nemen we de doelstellingen van je mee om een campagne op te zetten in Facebook volgens onze bewezen methode. Daarna heb je alle vrijheid om de campagne zelf te beheren en te optimaliseren.

3. Full service

We zetten de advertenties op van A tot Z volgens de besproken doelstellingen, monitoren en optimaliseren de prestaties en rapporteren dit maandelijks.

Onze expertise

We creëren succesvolle digitale marketingcampagnes en beschikken over een team van ervaren marketeers met een diepgaande kennis van de digitale wereld. Verder beschikt BLURR over het Meta Certified Digital Marketing Associate certificaat en toont daarmee aan dat we de vaardigheden en kennis bezit om effectieve digitale marketingcampagnes te plannen, uitvoeren en meten.

Klaar om te groeien met Facebook ads? 🚀

Haal het meeste uit je investering door Facebook Ads te gebruiken om nieuwe klanten te bereiken en de verkopen te verhogen.

01.

Doelen & Planning

We beginnen met het belangrijkste, de doelstellingen en planning. Zodat we weten voordat we starten wat, waarom, wanneer en hoe je deze doelen wilt bereiken.

02.

Instellen & Tracking

Nu we weten wat we moeten doen, gaan we alles inrichten van de Google Analytics, advertentieaccounts tot aan de automatische berichten en workflows.

03.

Lanceren & Optimaliseren

Zodra alles is ingesteld lanceren wij de (nieuwe) campagnes, ontvang je alle updates en bespreken we de resultaten en verbeteringen.

Door te adverteren op Facebook heb je toegang tot miljoenen potentiële klanten.

Haal het meeste uit je investering door Facebook Ads te gebruiken om nieuwe klanten te bereiken en de verkopen te verhogen.

Wij helpen je bij het opzetten van een account en advertenties, het targeten van de juiste mensen, het beheren van je budget, het optimaliseren van campagnes en meer.

Maak kennis met een van onze adviseurs en bekijk wat we voor elkaar kunnen

BLURR Kennismakingssessie

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Wij nemen na je aanmelding telefonisch en per e-mail contact op.