TIkTok Ads - Wij helpen uw bedrijf groeien via TikTok Ads

Pinterest Ads

Adverteren via Pinterest

Het Pinterest-publiek is zeer betrokken en geïnteresseerd in de dingen die je promoot, dus het is een goede plek om met hen in contact te komen.

Pinterest is een razend populair social media platform met meer dan 445 miljoen gebruikers en meer dan 80 miljard pins.

Pinterest Ads

Adverteren op Pinterest is een geweldige manier om je merk te promoten en mensen betrokken te houden door afbeeldingen te delen van wat je verkoopt. Je kunt zo eenvoudig in contact komen met je huidige en potentiële klanten.

Wat is Pinterest?

Pinterest is een social media platform waarmee gebruikers afbeeldingen, video’s en andere multimedia-inhoud op digitale borden kunnen vastmaken. Hierdoor kunnen gebruikers hun favoriete inhoud organiseren via een gebruiksvriendelijk overzicht.
Gebruikers zien Pinterest ookwel als een plek om visuele ideeën te vinden en te delen.

Wat zijn Pins?

Pins zijn bladwijzers die mensen gebruiken om hun favoriete ideeën op Pinterest op te slaan. Pins kunnen afbeeldingen, video’s of links naar andere websites zijn. Hierdoor kunnen gebruikers hun favoriete inhoud organiseren via een gebruiksvriendelijk overzicht.

Voordelen van Pinterest Ads

Hieronder een paar voordelen van het adverteren op Pinterest

  • Belangrijk voor e-commerce: Pinterest heeft meer dan 150 miljoen maandelijks actieve gebruikers en is een van de beste platforms voor e-commerce verkoop. Volgens onderzoek van Shopify zorgt Pinterest elk jaar voor meer dan 6 miljard dollar aan verkopen – en dat aantal blijft stijgen naarmate meer bedrijven zich bij het platform aansluiten.
  • Automatische targeting: het Pinterest algoritme selecteert automatisch de mensen die waarschijnlijk het meest geïnteresseerd zijn in uw product of dienst.

  • Duidelijke Analyses: de inzichtstools van Pinterest geven je een diepgaand inzicht in wat je publiek interesseert en welke soorten inhoud ze waardevol vinden. Deze informatie kan je weer gebruiken om de manier waarop je adverteert te personaliseren of effectievere pins te maken.

  • Soortgelijke klanten: Pinterest laat automatisch je advertenties zijn om anderen te vinden die dezelfde interesses en gedragingen hebben als je huidige klanten, zodat je die direct kan benaderen.

Enthousiast om te beginnen met Pinterest Ads?

Nou, je bent gelukkig niet de enige! BLURR biedt marketingdiensten om je merk te laten groeien. Of je nu hulp nodig hebt bij social media, website-content of campagnes, we hebben de expertise om je te helpen bij het bereiken van je doelen.

Onze werkwijze

Onze Pinterest specialisten nemen aan het begin van elke campagne de tijd om uw bedrijf, uw doelstellingen en doelgroep te leren kennen. Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe we u kunnen helpen die doelen te bereiken. We creëren relevante advertentiegroepen met advertenties waarvan bewezen is dat ze klikken opleveren. En we zijn niet bang om te experimenteren en nieuwe dingen te proberen om erachter te komen wat het beste werkt voor uw bedrijf.

Maandelijks opzegbaar

We hebben gemerkt dat drie maanden een goede tijd is om uw campagne in volle gang te krijgen en het rendement te zien waarop u hoopt.

Persoonlijk contact

Je krijgt een persoonlijk adviseur die helpt met alle Pinterest Ads gerelateerde vraagstukken.

Bekijk onze 3 pakketten

1. DYI – Do it yourself

Hierbij leggen we a.d.h.v. een template uit welke stappen je moet nemen voor het opzetten van geschikte Pinterest campagnes.

2. Advertentie SETUP & Coaching

Hierbij nemen we de doelstellingen van je mee om een campagne op te zetten in Pinterest volgens onze bewezen methode. Daarna heb je alle vrijheid om de campagne zelf te beheren en te optimaliseren.

3. Full service

We zetten de advertenties op van A tot Z volgens de besproken doelstellingen, monitoren en optimaliseren de prestaties en rapporteren dit maandelijks.

Klaar om te groeien met Pinterest ads? 🚀

Haal het meeste uit je investering door Pinterest Ads te gebruiken om nieuwe klanten te bereiken en de verkopen te verhogen.

01.

Doelen & Planning

We beginnen met het belangrijkste, de doelstellingen en planning. Zodat we weten voordat we starten wat, waarom, wanneer en hoe je deze doelen wilt bereiken.

02.

Instellen & Tracking

Nu we weten wat we moeten doen, gaan we alles inrichten van de Google Analytics, advertentieaccounts tot aan de automatische berichten en workflows.

03.

Lanceren & Optimaliseren

Zodra alles is ingesteld lanceren wij de (nieuwe) campagnes, ontvang je alle updates en bespreken we de resultaten en verbeteringen.

Door te adverteren op Pinterest heb je toegang tot miljoenen potentiële klanten.

Haal het meeste uit je investering door Pinterest Ads te gebruiken om nieuwe klanten te bereiken en de verkopen te verhogen.

Wij helpen je bij het opzetten van een account en advertenties, het targeten van de juiste mensen, het beheren van je budget, het optimaliseren van campagnes en meer.

Maak kennis met een van onze adviseurs en bekijk wat we voor elkaar kunnen

BLURR Kennismakingssessie

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Wij nemen na je aanmelding telefonisch en per e-mail contact op.