Google Ads

Adverteren via Google

Google Ads is een snelle en eenvoudige manier om klanten op het web en in apps te bereiken. Wij maken advertenties voor het bereiken van de juiste mensen op het juiste moment.

“Zou het niet geweldig zijn als je klanten kon bereiken als ze specifiek op zoek zijn naar een bepaalde dienst of product?”

Nou dat kan!

Google Ads is een krachtig tool voor je bedrijf

Het gaat er niet alleen om meer verkeer naar uw website te krijgen – het gaat erom het juiste soort verkeer te krijgen en dat verkeer om te zetten naar klanten.

Google Ads helpt om klanten te bereiken die al op zoek zijn naar wat je te bieden hebt, zodat de kans groter is dat ze bij je kopen. Het kan je ook helpen bij het vinden van nieuwe zoekwoorden en zinnen waarmee mensen je kunnen vinden wanneer ze op zoek zijn naar iets vergelijkbaars maar anders dan wat je aanbiedt.

Kennisbank - Adverteren op Google

Begrijp in 1 min wat Google Ads is en hoe het werkt.

Wat is Google Ads?

Google heeft een speciaal computerprogramma om advertenties op het internet te tonen genaamd Google Ads. Bedrijven kunnen het programma gebruiken om advertenties over hun producten en diensten te tonen aan mensen die zoeken op Google, YouTube en andere pagina’s op het internet.

Hoe werkt Google Ads?

Door Google Ads krijgen mensen de advertentie te zien als ze bepaalde zoekwoorden intypen, surfen op websites, gebruik maken van apps of  kijken naar YouTube video’s. Je betaald pas als mensen klikken op je advertentie of als die aan een X aantal mensen is getoond.

Verschillende soorten Google advertenties

Er zijn veel verschillende soorten advertenties beschikbaar die je kunt uitvoeren op Google Ads, namelijk:

 • Zoekadvertenties – advertenties op basis van trefwoorden die worden weergegeven op de pagina met zoekresultaten
 • Displayadvertenties – advertenties op basis van banners die worden weergegeven op het displaynetwerk
 • Videoadvertenties – advertenties die worden weergegeven op YouTube
 • App-advertenties – advertenties om uw app te promoten in de Google play store
 • Google Shopping-advertenties – advertenties om uw e-commerceproducten te tonen op de pagina met zoekresultaten
 • Dynamische advertenties – automatisch door Google Ads gegenereerde advertenties op basis van de inhoud van uw website).

Voordelen van Google Ads

Hieronder een paar van de voordelen van het adverteren op Google

Met targeting kunt u bepalen wie uw advertenties te zien krijgt, zodat mensen met specifieke interesses – mensen die geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten – ze te zien krijgen.

Google Ads biedt verschillende manieren voor targeting, namelijk op basis van:

  • Zoekwoorden: dit zijn woorden of zinnen die relevant zijn voor je producten en diensten; wanneer klanten naar deze termen zoeken of relevante websites bezoeken, worden je advertenties weergegeven.

  • Locatie van de advertentie: toon je advertentie op de pagina’s met zoekresultaten van Google en op websites in de zoek- en displaynetwerken van Google.

  • Leeftijd, locatie en taal: kies de leeftijdsgroep, geografische regio en voorkeurstaal van je klanten.

  • Dagen, tijden en frequentie: Toon je advertenties op specifieke tijden of dagen van de week en stel in hoe vaak u ze wilt laten verschijnen.

  • Apparaten: je advertenties kunnen op elk soort apparaat worden getoond, en je kunt precies aangeven op welke apparaten je de advertententies wilt richten.

Google Ads biedt je veel flexibiliteit.

Je kunt een eigen budget instellen en dit zo nodig aanpassen als je meer of minder wilt besteden.
Je kunt bepalen hoeveel je per maand, per dag of zelfs per advertentie uitgeeft. Daarnaast maakt Google Ads ook een prognose van wat je kunt verwachten op basis van je budget in termen van weergaven, klikken en kosten.

Als iemand op je advertentie klikt, kan je dat direct meten met Google Ads. Als deze persoon na het klikken op de advertentie een waardevolle actie uitvoert, zoals een aankoop doen of zich aanmelden voor een e-maillijst, kan je dat ook zien.

Door in één oogopslag te zien welke advertenties zorgen voor resultaat en welke niet, kan je bepalen waar je moet investeren in je campagne (en waar niet).

Google Ads heeft mobiele app waarmee je 24/7 de resultaten van je advertenties en campagnes kunt inzien. Via de app kan je ook de advertenties en campagnes aanpassen. Zo blijf je altijd op de hoogte, waar je ook bent.

Het beste aan Google Ads is dat het gemakkelijk te gebruiken is. Als je hulp nodig heeft om te beginnen, zijn wij er voor je bij elke stap.

Google Ads is een geweldige tool om te gebruiken om zo meer klanten te krijgen. Het is gemakkelijk op te zetten en je kunt het zelf doen met onze hulp. Maar als je niet zeker weet hoe je het moet gebruiken, of als je gewoon geen tijd hebt, dan kunnen we je helpen om je account op te zetten, te adverteren en optimaliseren.

Enthousiast om te beginnen met Google Ads?

Nou, je bent gelukkig niet de enige! BLURR biedt marketingdiensten om je merk te laten groeien. Of je nu hulp nodig hebt bij social media, website-content of campagnes, we hebben de expertise om je te helpen bij het bereiken van je doelen.

Onze werkwijze

Onze Google Ads specialisten nemen aan het begin van elke campagne de tijd om uw bedrijf, uw doelstellingen en doelgroep te leren kennen. Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe we u kunnen helpen die doelen te bereiken. We creëren relevante advertentiegroepen met advertenties waarvan bewezen is dat ze klikken opleveren. En we zijn niet bang om te experimenteren en nieuwe dingen te proberen om erachter te komen wat het beste werkt voor uw bedrijf.

Maandelijks opzegbaar

We hebben gemerkt dat drie maanden een goede tijd is om uw campagne in volle gang te krijgen en het rendement te zien waarop u hoopt.

Persoonlijk contact

Je krijgt een persoonlijk adviseur die helpt met alle Google Ads gerelateerde vraagstukken.

Bekijk onze 3 pakketten

1. DYI – Do it yourself

Hierbij leggen we a.d.h.v. een template uit welke stappen je moet nemen voor het opzetten van geschikte Google Ads campagnes.

2. Advertentie SETUP & Coaching

Hierbij nemen we de doelstellingen van je mee om een campagne op te zetten in Google Ads volgens onze bewezen methode. Daarna heb je alle vrijheid om de campagne zelf te beheren en te optimaliseren.

3. Full service

We zetten de advertenties op van A tot Z volgens de besproken doelstellingen, monitoren en optimaliseren de prestaties en rapporteren dit maandelijks.

Klaar om te groeien met Google ads? 🚀

Haal het meeste uit je investering door Google Ads te gebruiken om nieuwe klanten te bereiken en de verkopen te verhogen.

01.

Doelen & Planning

We beginnen met het belangrijkste, de doelstellingen en planning. Zodat we weten voordat we starten wat, waarom, wanneer en hoe je deze doelen wilt bereiken.

02.

Instellen & Tracking

Nu we weten wat we moeten doen, gaan we alles inrichten van de Google Analytics, advertentieaccounts tot aan de automatische berichten en workflows.

03.

Lanceren & Optimaliseren

Zodra alles is ingesteld lanceren wij de (nieuwe) campagnes, ontvang je alle updates en bespreken we de resultaten en verbeteringen.

Door te adverteren op Google heb je toegang tot miljoenen potentiële klanten.

Haal het meeste uit je investering door Google Ads te gebruiken om nieuwe klanten te bereiken en de verkopen te verhogen.

Wij helpen je bij het opzetten van een account en advertenties, het targeten van de juiste mensen, het beheren van je budget, het optimaliseren van campagnes en meer.

Maak kennis met een van onze adviseurs en bekijk wat we voor elkaar kunnen

BLURR Kennismakingssessie

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Wij nemen na je aanmelding telefonisch en per e-mail contact op.