TIkTok Ads - Wij helpen uw bedrijf groeien via TikTok Ads

Meta Ads

Adverteren via Instagram

Het is geen geheim dat Instagram een van de grootste social media platforms is. Als bedrijf wil je zijn waar je klanten zijn – en op dit moment zijn ze op Instagram.

Met meer dan 1,074 miljard gebruikers is het geen wonder dat merken massaal naar Instagram gaan om hun doelgroep te bereiken.

Instagram is een van de populairste social media platforms, en het groeit elke dag. Het platform heeft meer dan 800 miljoen gebruikers, waarvan meer dan 90% minstens één keer per dag Instagram checkt.

Instagram-advertenties zijn een geweldige manier om je bedrijf te promoten, zelfs als je net begint of al langer bezig bent.

Instagram is een geweldige manier om je doelgroep te bereiken. Mensen kijken altijd naar hun telefoon, en ze zitten meestal op Instagram.

Je kunt Instagram-advertenties gebruiken om de juiste soort aandacht te trekken. Je kunt mensen targeten op basis van hun interesses, locatie en andere criteria, zodat je alleen diegenen bereikt die geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt.
Daarnaast zijn Instagram-advertenties eenvoudig in te stellen en super betaalbaar, dus er is geen reden om ze niet uit te proberen!

Waarom adverteren op Instagram?

Adverteren op Instagram is belangrijk als je je merk wilt laten groeien en nieuwe klanten wilt bereiken. Met meer dan 1 miljard gebruikers is het een van de grootste social mediaplatforms ter wereld, dus er is een gigantisch publiek waar je je merk aan kunt laten zien. Door gebruik te maken van geavanceerde doelgroepen en targeting-opties, kun je ervoor zorgen dat je advertenties worden weergegeven aan mensen die waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt.

TIkTok Ads - Wij helpen uw bedrijf groeien via TikTok Ads

Enthousiast om te beginnen met Instagram Ads?

Nou, je bent gelukkig niet de enige! BLURR biedt marketingdiensten om je merk te laten groeien. Of je nu hulp nodig hebt bij social media, website-content of campagnes, we hebben de expertise om je te helpen bij het bereiken van je doelen

Onze werkwijze

Onze Instagram specialisten nemen aan het begin van elke campagne de tijd om je bedrijf, uw doelstellingen en doelgroep te leren kennen. Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe we u kunnen helpen die doelen te bereiken. We creëren relevante advertentiegroepen met advertenties waarvan bewezen is dat ze klikken opleveren. En we zijn niet bang om te experimenteren en nieuwe dingen te proberen om erachter te komen wat het beste werkt voor je bedrijf.

Maandelijks opzegbaar

We hebben gemerkt dat drie maanden een goede tijd is om uw campagne in volle gang te krijgen en het rendement te zien waarop u hoopt.

Persoonlijk contact

Je krijgt een persoonlijk adviseur die helpt met alle Google Ads gerelateerde vraagstukken.

Bekijk onze 3 pakketten

1. DYI – Do it yourself

Hierbij leggen we a.d.h.v. een template uit welke stappen je moet nemen voor het opzetten van geschikte Facebook advertentie campagnes.

2. Advertentie SETUP & Coaching

Hierbij nemen we de doelstellingen van je mee om een campagne op te zetten in Facebook volgens onze bewezen methode. Daarna heb je alle vrijheid om de campagne zelf te beheren en te optimaliseren.

3. Full service

We zetten de advertenties op van A tot Z volgens de besproken doelstellingen, monitoren en optimaliseren de prestaties en rapporteren dit maandelijks.

Onze expertise

We creëren succesvolle digitale marketingcampagnes en beschikken over een team van ervaren marketeers met een diepgaande kennis van de digitale wereld. Verder beschikt BLURR over het Meta Certified Digital Marketing Associate certificaat en toont daarmee aan dat we de vaardigheden en kennis bezit om effectieve digitale marketingcampagnes te plannen, uitvoeren en meten.

Klaar om te groeien met Instagram ads? 🚀

Haal het meeste uit je investering door Instagram Ads te gebruiken om nieuwe klanten te bereiken en de verkopen te verhogen.

01.

Doelen & Planning

We beginnen met het belangrijkste, de doelstellingen en planning. Zodat we weten voordat we starten wat, waarom, wanneer en hoe je deze doelen wilt bereiken.

02.

Instellen & Tracking

Nu we weten wat we moeten doen, gaan we alles inrichten van de Google Analytics, advertentieaccounts tot aan de automatische berichten en workflows.

03.

Lanceren & Optimaliseren

Zodra alles is ingesteld lanceren wij de (nieuwe) campagnes, ontvang je alle updates en bespreken we de resultaten en verbeteringen.

Door te adverteren op Instagram heb je toegang tot miljoenen potentiële klanten.

Haal het meeste uit je investering door Instagram Ads te gebruiken om nieuwe klanten te bereiken en de verkopen te verhogen.

Wij helpen je bij het opzetten van een account en advertenties, het targeten van de juiste mensen, het beheren van je budget, het optimaliseren van campagnes en meer.

Maak kennis met een van onze adviseurs en bekijk wat we voor elkaar kunnen

BLURR Kennismakingssessie

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Wij nemen na je aanmelding telefonisch en per e-mail contact op.