Dit is het logo van wordpress

Meer over BLURR

Over ons

Onze aanpak is eenvoudig: uitzoeken waar u met uw bedrijf naartoe wilt en hoe onze marketingaanpak kan helpen om daar sneller dan ooit te komen!

We werken met je samen om ervoor te zorgen dat je online marketing zo effectief mogelijk is. Als je bedrijf groeit en bloeit, doen wij dat ook.

We weten dat u met de juiste strategie en de juiste tactieken uw bedrijf exponentieel kunt laten groeien. We weten ook dat het niet gemakkelijk is om te beginnen – en nog moeilijker om door te gaan als u op volle toeren draait en overweldigd wordt door alle dingen die u moet doen.

Onze missie

Eenvoudige digitale groei voor ondernemers

Wij willen zo veel mogelijk ondernemers ontzorgen en helpen met hun (online) marketing uitdagingen op het gebied van naamsbekendheid, verkopen en klantenwerving.

Wij zijn BLURR, een digitaal marketingbureau dat bedrijven helpt succesvol te zijn door het creëren en implementeren van strategieën die helpen hun doelen te bereiken. Wij geloven in de kracht van de gemeenschap, en we werken hard om relaties op te bouwen met onze klanten en hun klanten.

We weten dat elk bedrijf anders is, dus we passen onze aanpak aan elk bedrijf aan. We helpen u de beste manieren voor uw bedrijf te vinden om met klanten in contact te komen, of u nu een gevestigd bedrijf bent of net begint. Ons team heeft meer dan 10 jaar ervaring in het werken met ondernemers, dus we weten hoe belangrijk het voor je is om je klantenbestand te laten groeien – en daar helpen we natuurlijk bij!

Door onze ervaringen weten we precies wat wel werkt en we wat niet werkt.

Ons team bestaat uit experts op elk gebied van online marketing, waaronder SEO, PPC, social media management, content creatie, e-mail marketing, video productie, grafisch ontwerp … noem maar op! Als je met ons samenwerkt, krijg je toegang tot een heel team van experts die u kunnen helpen elke uitdaging die op je pad komt aan te pakken.

Of je nu alleen advies wilt over hoe je de huidige strategie kan verbeteren of een complete revisie van je website of social media-aanwezigheid, de mogelijkheden zijn er!