TIkTok Ads - Wij helpen uw bedrijf groeien via TikTok Ads

strategie

Marketing Trainingen

Onze trainingen zijn ontworpen rond praktijkervaring en expertise. We zorgen ervoor dat wat je leert in de praktijk is getest. En we weten dat het werkt omdat we het zelf gebruiken!

Wij bieden marketingtrainingen aan om je te helpen de vaardigheden te leren die je nodig hebt om te slagen in de online wereld van vandaag.

U kunt onze cursussen online of persoonlijk volgen, wat voor u het beste werkt. Onze instructeurs zijn experts op hun gebied en staan klaar om u te helpen met eventuele vragen of problemen. Of het nu gaat om hoe je sociale media effectief gebruikt of hoe je een succesvol marketingplan opstelt, wij hebben het voor je geregeld!

Wij begrijpen dat marketing soms overweldigend kan zijn. Wij zijn er om u te helpen door het proces te navigeren en de controle over uw carrière te nemen!

Marketing trainingen op maat

BLURR Marketing trainingen op maat zijn een effectief middel om de vaardigheden en kennis van je team te versterken of om jezelf verder te ontwikkelen. In tegenstelling tot standaard marketingcursussen, die vaak een algemeen curriculum volgen, bieden op maat gemaakte trainingen de mogelijkheid om specifiek te focussen op de behoeften van je team en bedrijf.

Er zijn veel voordelen aan het aanbieden van marketing trainingen op maat.

Focus op specifieke doelen

Ten eerste kunnen we ervoor zorgen dat de training aansluit op de specifieke doelen en prioriteiten van uw bedrijf. Dit betekent dat de trainingen gerichter zijn en meer waarde opleveren voor je organisatie.

Voor alle niveaus

Daarnaast houden we ook rekening met de individuele behoeften en vaardigheidsniveaus bij het opstellen van het cursusmateriaal. Dit kan ervoor zorgen dat de trainingen effectiever zijn en de deelnemers meer behouden van wat ze hebben geleerd.

Op maat gemaakt materiaal

Verder bieden op maat gemaakte trainingen de mogelijkheid om het cursusmateriaal aan te passen aan de specifieke producten of diensten van uw bedrijf. Dit kan ervoor zorgen dat het team beter in staat is om de marketingstrategieën en -tactieken toe te passen in de praktijk.

Flexibel in te delen

Tot slot kunt u met op maat gemaakte marketing trainingen ook de tijd en locatie van de trainingen aanpassen aan de behoeften van uw team. Dit kan ervoor zorgen dat de trainingen gemakkelijker te volgen zijn voor uw team en minder impact hebben op hun dagelijkse werkzaamheden.

Al met al zijn de BLURR marketing trainingen op maat een effectieve manier om het potentieel van je marketing te maximaliseren en ervoor te zorgen dat je beter in staat bent om de doelen van de organisatie te behalen.

Wat is de prijs van een marketing training?

Wij creëren een gepersonaliseerde online marketing strategie die is afgestemd op je  doelstellingen en begrijpen dat je graag wilt weten wat de investering is.

Neem hiervoor direct contact op, dit is namelijk afhankelijk van de groepsgrootte en locatie.

Onze trainingen

Ontwikkel je marketing skills

Persoonlijk certificaat

Als je klaar bent met onze training, geven we je een certificaat van voltooiing, zodat iedereen weet hoeveel moeite het heeft gekost om de vaardigheden in dit programma onder de knie te krijgen!

Wij verzorgen trainingen in:

Google Ads

TIkTok Ads - Wij helpen uw bedrijf groeien via TikTok Ads

TikTok Ads

LinkedIn Ads

META ADS

SNAPCHAT ADS

Staat je gewenste training hier niet tussen?

Klaar voor je nieuwe marketing training? 🚀

Haal het meeste uit je business door een marketing training van BLURR te gebruiken om nieuwe klanten te bereiken.

Van ambitieuze marketing beginners tot pro’s: onze op maat gemaakte trainingen helpen iedereen het maximale uit zichzelf te halen.

Maak kennis met een van onze experts en bekijk wat we voor je kunnen betekenen

Lorem ipsum dolor amet consec tetur adipiscing elit eiusmod tempor inci