TIkTok Ads - Wij helpen uw bedrijf groeien via TikTok Ads

strategie

Online marketing strategie

De wereld van online marketing is een grote en steeds veranderende zaak, en het kan moeilijk zijn om bij te blijven met de nieuwste trends. Maar als je op zoek bent naar een bedrijf wat kan helpen met je online marketing strategie, is BLURR het antwoord.

Als je op zoek bent naar een manier om meer klanten te krijgen, ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat voor soort bedrijf je ook hebt of waar je ook gevestigd bent, ons team zorgt voor een op maat gemaakte strategie die je zichtbaarheid online vergroot en zorgt dat klanten die op zoek zijn naar producten en diensten zoals die van jou, je direct weten te vinden!

De wereld verandert. De manier waarop we leven, werken en zaken doen verandert.
En dat zal niet snel ophouden.

Als specialist in online marketingstrategieën voor kleine en middelgrote bedrijven, zijn wij er om je te helpen navigeren door deze tijd van verandering door ervoor te zorgen dat je bedrijf relevant blijft in een steeds veranderende markt.

We weten dat de wereld snel verandert, maar maak je geen zorgen – we zijn er om je te helpen bij te blijven. Wij helpen bedrijven met het verhogen van de omzet en het bereiken van de gewenste doelgroep door hen te voorzien van stragieën die eenvoudig te gebruiken, betaalbaar en effectief zijn. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige landingspagina of hulp nodig hebt bij het creëren van een volledige online strategie, bij BLURR bent u aan het juiste adres.

Bovendien heeft het team van BLURR jarenlange ervaring in het veld en niet alleen omdat we dit soort werk al zo lang doen, maar omdat we gepassioneerd zijn over wat we doen en graag zien welke impact ons werk heeft op het leven van mensen. Die passie schijnt door in alles wat we doen – van ons prijsmodel dat is ontworpen voor elk budget.

Hoe wij komen tot een online marketing strategie?

Ons proces voor het creëren van een online marketingstrategie is een gezamenlijk, proces dat begint met het verzamelen van informatie over uw bedrijf, uw doelstellingen en uw concurrenten. Samen met jou ontwikkelen we een digitaal marketingplan dat rekening houdt met al deze factoren van het See, Think, Do en Care model.

01.

Onderzoek

De eerste fase in het creëren van een online marketingstrategie is onderzoek.
We moeten begrijpen wat je klanten willen en nodig hebben, wie ze zijn en hoe ze je product of dienst zullen gebruiken. Zo moeten wij ook begrijpen wat concurrenten doen en wat hun zwakke punten zijn, zodat we tot een plan kunnen komen hoe je ze het beste kunt verslaan.

02.

Strategie

Zodra er genoeg onderzoek is gedaan, beginnen we met het creëren van een strategie voor de marketingdoelstellingen van je bedrijf. Dit betekent dat we uitzoeken op welke kanalen je bedrijf zich moet richten (zoals sociale media of zoekmachineoptimalisatie), met welke boodschap en hoe deze kanalen zullen samenwerken om je doelstellingen voor meer omzet, afzet of klanten te behalen.

03.

Uitvoering

Zodra u uw strategie hebt opgesteld, is het tijd voor de uitvoering! Dit is waar alle plannen in actie worden gezet door content, flows en advertenties te maken.

Daarna ontvang je van ons op maat gemaakte coaching, advies en rapporten met de behaalde resultaten van de afgelopen periode.

Voordelen van
een BLURR online marketing strategie

Wij van BLURR weten hoe we strategieën  moeten uitwerken die resultaatgericht en effectief zijn.  Hier nog een paar van onze andere sterke punten:

Deskundig

Wij onderzoeken de wensen en behoeftes van de doelgroep zodat we weten waar we het over hebben.

Transparantie

Je weet precies wat je kunt verwachten zonder verrassingen achteraf.

R

Op maat gemaakt

Al onze online marketing strategieën zijn in te zetten ongeacht het budget.

Eenvoudig

De uitwerking van onze strategieën zijn eenvoudig te begrijpen en te implementeren.

Wat is de prijs van een online marketing strategie?

Wij creëren een gepersonaliseerde online marketing strategie die is afgestemd op je  doelstellingen en begrijpen dat je graag wilt weten wat de investering is.

De prijs van een online marketingstrategie varieert op basis van de specifieke tactieken en diensten die in uw plan zijn opgenomen. Enkele onderdelen kunnen zijn:

Zoekmachine optimalisatie (SEO): Het optimaliseren van de inhoud en technische elementen van een website om de zichtbaarheid in de resultatenpagina’s van zoekmachines te verbeteren.

Pay-per-click (PPC) reclame: Adverteren op zoekmachines of andere websites en betaal een vergoeding wanneer iemand op de advertentie klikt.

Sociale-mediamarketing: Het gebruik van sociale mediaplatforms om je bedrijf of organisatie te promoten en in contact te komen met klanten.

Contentmarketing: Het creëren en verspreiden van waardevolle, relevante en consistente inhoud om een duidelijk omschreven publiek aan te trekken en te behouden.

E-mailmarketing: Het opzetten workflows, het verzamelen van e-mailadressen en het versturen van gerichte e-mailcampagnes naar je lijst met abonnees.

De kosten van deze tactieken kunnen variëren afhankelijk van de omvang van het werk en de benodigde middelen.

Het is dus echt maatwerk waarbij we altijd denken in de mogelijkheden welke  tactiek het meest effectief zal zijn voor je bedrijf of organisatie.

Bekijk onze online marketing strategie pakketten

Wij hebben online marketing strategieën voor ieder soort grootte onderneming.

1. DYI – Do it yourself

Hierbij leggen we a.d.h.v. een template uit welke stappen je moet nemen voor het opzetten van een geschikte online marketing strategie.

2. Online marketing strategie & Coaching

Hierbij nemen we de doelstellingen van je mee om een online marketing strategie  volgens onze bewezen methode en ontvang je onze coaching waar nodig.

3. Full service

We zetten de online marketing strategie op volgens de besproken doelstellingen, monitoren en optimaliseren de prestaties en rapporteren dit maandelijks.

Klaar voor je nieuwe online marketing strategie? 🚀

Haal het meeste uit je business door de online marketing strategie van BLURR te gebruiken om nieuwe klanten te bereiken.

Krijg meer tijd voor de belangrijke dingen, zoals het maken van geweldige producten en het opbouwen van je merk

Wij ontzorgen je bij het maken van je online marketingstrategie voor je bedrijf en nog veel meer.

Een succesvolle online marketingstrategie is een van de sleutels tot succes in de huidige concurrerende markt. Het kan je helpen nieuwe klanten aan te trekken en verkopen te genereren door je naamsbekendheid te vergroten. Dus als het ontwikkelen van een strategie intimiderend lijkt, geen zorgen – wij zijn er voor je!

Maak kennis met een van onze adviseurs en bekijk wat we voor elkaar kunnen betekenen.

BLURR Kennismakingssessie

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Wij nemen na je aanmelding telefonisch en per e-mail contact op.