TIkTok Ads - Wij helpen uw bedrijf groeien via TikTok Ads

TikTok Ads

Adverteren via TikTOk

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om nieuwe klanten te bereiken, en TikTok is de beste manier om hun aandacht te krijgen.

Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van TikTok, maar heb je ooit gehoord van TikTok-advertenties?

TikTok is een social media platform met meer dan 400 miljoen gebruikers, en het groeit elke dag. Mensen van over de hele wereld gebruiken TikTok om met elkaar in contact te komen via korte video’s, muziekvideo’s en meer.

TikTok is een uitstekend platform om je product of dienst te adverteren. Het heeft miljoenen gebruikers en het is gemakkelijk om ze allemaal te bereiken.
Met TikTok Ads kun je je publiek targetten op leeftijd, geslacht, locatie en meer.

Kennisbank - Adverteren op TikTok

Begrijp in 1 min wat Google Ads is en hoe het werkt.

Wat is TikTok?

TikTok is een app voor het delen van video’s waarmee gebruikers korte video’s kunnen maken met behulp van verschillende filters, muziektracks, clips van andere video’s, GIF’s en speciale effecten.

Hoe werkt TikTok Ads?

Je kunt advertenties op TikTok plaatsen voor en tijdens video’s. Bij het opstarten van de app, door het aanmaken van een speciale ‘branded’ lens, als overlay over video’s en als billboard.

Met TikTok Ads kun je gebruikers targeten op basis van trefwoorden of onderwerpen waarin ze geïnteresseerd zijn, zodat je advertenties relevant voor hen zijn – en de kans groter is dat ze doorklikken!

Enthousiast om te beginnen met TikTok Ads

Nou, je bent gelukkig niet de enige! BLURR biedt marketingdiensten om je merk te laten groeien. Of je nu hulp nodig hebt bij social media, website-content of campagnes, we hebben de expertise om je te helpen bij het bereiken van je doelen.

Onze werkwijze

Onze TikTok specialisten nemen aan het begin van elke campagne de tijd om uw bedrijf, uw doelstellingen en doelgroep te leren kennen. Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe we u kunnen helpen die doelen te bereiken. We creëren relevante advertentiegroepen met advertenties waarvan bewezen is dat ze klikken opleveren. En we zijn niet bang om te experimenteren en nieuwe dingen te proberen om erachter te komen wat het beste werkt voor uw bedrijf.

Maandelijks opzegbaar

We hebben gemerkt dat drie maanden een goede tijd is om uw campagne in volle gang te krijgen en het rendement te zien waarop u hoopt.

Persoonlijk contact

Je krijgt een persoonlijk adviseur die helpt met alle TikTok Ads gerelateerde vraagstukken.

Bekijk onze 3 pakketten

1. DYI – Do it yourself

Hierbij leggen we a.d.h.v. een template uit welke stappen je moet nemen voor het opzetten van geschikte TikTok campagnes.

2. Advertentie SETUP & Coaching

Hierbij nemen we de doelstellingen van je mee om een campagne op te zetten in TikTok volgens onze bewezen methode. Daarna heb je alle vrijheid om de campagne zelf te beheren en te optimaliseren.

3. Full service

We zetten de advertenties op van A tot Z volgens de besproken doelstellingen, monitoren en optimaliseren de prestaties en rapporteren dit maandelijks.

Klaar om te groeien met TikTok ads? 🚀

Haal het meeste uit je investering door TikTok Ads te gebruiken om nieuwe klanten te bereiken en de verkopen te verhogen.

01.

Doelen & Planning

We beginnen met het belangrijkste, de doelstellingen en planning. Zodat we weten voordat we starten wat, waarom, wanneer en hoe je deze doelen wilt bereiken.

02.

Instellen & Tracking

Nu we weten wat we moeten doen, gaan we alles inrichten van de Google Analytics, advertentieaccounts tot aan de automatische berichten en workflows.

03.

Lanceren & Optimaliseren

Zodra alles is ingesteld lanceren wij de (nieuwe) campagnes, ontvang je alle updates en bespreken we de resultaten en verbeteringen.

Door te adverteren op TikTok heb je toegang tot miljoenen potentiële klanten.

Haal het meeste uit je investering door TikTok Ads te gebruiken om nieuwe klanten te bereiken en de verkopen te verhogen.

Wij helpen je bij het opzetten van een account en advertenties, het targetten van de juiste mensen, het beheren van je budget, het optimaliseren van campagnes en meer.

Maak kennis met een van onze adviseurs en bekijk wat we voor elkaar kunnen

BLURR Kennismakingssessie

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Wij nemen na je aanmelding telefonisch en per e-mail contact op.