TIkTok Ads - Wij helpen uw bedrijf groeien via TikTok Ads

strategie

Marketing coaching

Marketing coaching is een belangrijk onderdeel van de groei van elk bedrijf. Het kan uw bedrijf helpen de omzet te verhogen, marktaandeel te winnen en de klanttevredenheid te verbeteren.

Ben je klaar om nieuwe vaardigheden en strategieën te ontwikkelen die je bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen?

Heb je moeite hebt om je marketing- en verkoopdoelstellingen te behalen, of heb je gewoon wat hulp nodig hebt om te beginnen? Marketing is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sterker nog, veel mensen voelen zich gewoon niet op hun gemak bij het idee om zichzelf te verkopen of te promoten. Anderen hebben moeite om bij de les te blijven en dingen gedaan te krijgen.

De BLURR marketingcoaches kunnen je helpen om deze problemen te overwinnen door je begeleiding en ondersteuning te bieden in elke fase van het proces in combinatie met ons marketingteam: van het maken van een plan en de uitvoering ervan, tot het meten van de resultaten en het maken van aanpassingen indien nodig.

woorden van de coach

Ik ben gespecialiseerd in

Bedrijven en ondernemers ondersteunen bij de (door)groei van hun bedrijf. Assisteren/adviseren waar ze vastlopen; re-branding, marketing strategie, bedrijfsidentiteit creëren (missie en visie uitwerken), nieuwe financiële ingevingen, ROI optimaliseren en voornamelijk het helpen bij het creëren van een (nieuwe) bedrijfsstrategie en het realiseren daarvan.

Wanneer zou je een marketing coach kunnen inschakelen?

Als je er klaar voor bent om je bedrijf te laten groeien want de marketingcoach kan je helpen met het volgende:

  • Je bedrijf laten groeien door je te helpen een plan en doelen op te stellen, en je vervolgens te begeleiden en adviseren.
  • Vastlopen door ondersteuning te bieden bij het oplossen van problemen of obstakels.
  • Uw zelfvertrouwen vergroten door u te helpen uw sterke punten en mogelijkheden te identificeren,
    zodat u met meer vertrouwen nieuwe uitdagingen kunt aangaan.

Daarnaast is het zeker handig om contact op te nemen als je één van de volgende punten herkent:

01.

Je hebt niet alle antwoorden.

Je weet misschien wat je moet doen, maar dat betekent niet dat je weet hoe je het moet doen. Marketing verandert voortdurend, wat betekent dat er altijd nieuwe dingen te leren zijn en nieuwe strategieën om uit te proberen. Een marketingcoach geeft je toegang tot hun kennis en ervaring, zodat je niet elke beslissing alleen hoeft te nemen.

02.

Je hebt verantwoording (en steun) nodig.

De waarheid is dat veel mensen niet in staat zijn om hun eigen doelen na te streven omdat ze steun en verantwoording missen – zonder deze factoren is het gemakkelijk voor hen om op te geven of snel hun interesse te verliezen wanneer de dingen moeilijk of stressvol worden (wat vaak gebeurt in het bedrijfsleven!). Onze coach biedt beide van deze dingen, wat cruciaal is voor succes.

03.

Je wilt nieuwe vaardigheden en strategieën leren (en voorkomen dat je tijd verliest).

Er zijn veel redenen waarom je een coach nodig kunt gebruiken: je hebt niet de kennis of ervaring die nodig is voor je bedrijf; je hebt hulp nodig bij het leren van nieuwe vaardigheden zoals marketing, verkoop of klantenbeheer; of misschien duurt het gewoon te lang om je doelen op eigen kracht te bereiken.

Voordelen van een BLURR marketing coach

Wij van BLURR weten hoe we strategieën moeten uitwerken die resultaatgericht en effectief zijn.
Hier nog een paar van onze andere sterke punten:

Deskundig

Wij onderzoeken de wensen en behoeftes van de doelgroep zodat we weten waar we het over hebben.

Transparantie

Je weet precies wat je kunt verwachten zonder verrassingen achteraf.

Eenvoudig

De uitwerking van onze strategieën zijn eenvoudig te begrijpen en te implementeren.

Enthousiast geworden?

De online marketing coach is dé professional die je helpt om jouw online marketingdoelstellingen te behalen. Of het nu gaat om het opzetten van een social media campagne, het verbeteren van je zoekmachineposities of het genereren van leads via je website: de online marketing coach heeft de expertise en ervaring om jouw online marketing naar een hoger niveau te tillen.

Door middel van persoonlijke begeleiding en praktische tips krijg je de tools om zelf aan de slag te gaan met het behalen van jouw doelen of wij helpen met de uitvoering hiervan.

Bekijk de online mogelijkheden

1. Strategiesessie(s)

Hierbij wordt er ingezoomd op een bepaald marketing vraagstuk en ontvang je daar een passend advies op waar mogelijk.

2. Strategie & Coaching

Hierbij ontvang je een strategie volgens onze bewezen methode en ontvang je persoonlijke coaching waar nodig.

Klaar voor je nieuwe marketing coach? 🚀

Haal het meeste uit je business door de marketing coach van BLURR te gebruiken om nieuwe klanten te bereiken.

Krijg meer vertrouwen in je business en groei in klanten, omzet of naamsbekendheid

Onze online marketing coaches werken samen met jou aan een op maat gemaakte strategie, zodat je het maximale uit je online marketing kunt halen.

Ze geven je advies, beantwoorden al je vragen en zijn altijd bereid om mee te denken. Zo helpen ze je om je online aanwezigheid te versterken en om meer klanten te bereiken.

Maak kennis met een van onze marketing experts en bekijk wat we voor elkaar kunnen betekenen.