Dit is het logo van wordpress

Redesign

Website Redesign

We weten dat het herontwerpen van een website een beetje ontmoedigend kan zijn, vooral wanneer je ervoor probeert te zorgen dat het in lijn blijft met je merkidentiteit en doet wat het moet doen.

Verander je online aanwezigheid met een fris, modern website herontwerp voor meer klanten, omzet en resultaat

Als u een redesign van uw website overweegt, bent u niet de enige. Veel bedrijven en organisaties besluiten op enig moment hun online aanwezigheid een frisse look en vernieuwde functionaliteit te geven. Maar wat is een website redesign precies, en is het iets voor u?

Wij begrijpen dat een website herontwerp een grote onderneming is. Daarom gaan we voor het optimale resultaat waarbij we alles in overweging nemen, van gebruikerservaring, laadtijd tot zoekmachineoptimalisatie. Zo weet je dat je nieuwe website er niet alleen goed uitziet, maar ook goed presteert en resultaten oplevert.

Wat is een website redesign?

Een website redesign is het proces waarbij een bestaande website geheel of gedeeltelijk opnieuw wordt ontworpen. Dit kan nodig zijn om de website visueel aantrekkelijker te maken of om de werking ervan te verbeteren.

Waarom zou jij een website redesignen?

Niet gebruiksvriendelijk of relevant

Er zijn verschillende redenen waarom een website redesign nodig kan zijn. De huidige website kan verouderd zijn en niet langer relevant voor de doelgroep. In andere gevallen is de website misschien niet gebruiks- of mobielvriendelijk, wat leidt tot een slechte gebruikerservaring en mogelijk nog minder bezoekers en inkomsten.

Technische prestaties verbeteren

Een website redesign kan ook een goede gelegenheid zijn om de technische prestaties van de website te verbeteren. Dit kan betekenen dat de website sneller laadt, beter scoort in zoekmachines of beter functioneert op mobiele apparaten.

Hoe gaat een website redesign in z’n werk?

Het redesignen van een website vereist doorgaans zorgvuldige planning en overleg. Het is belangrijk om duidelijke doelen te stellen voor het redesign en te bepalen wat de beste manier is om die doelen te bereiken.

Dit kan betekenen dat er eerst een gebruikersonderzoek wordt uitgevoerd om de behoeften en voorkeuren van gebruikers te begrijpen, of dat A/B-tests worden uitgevoerd om te bepalen welke ontwerpkeuzes het meest effectief zijn.

In het algemeen is een website redesign een goede manier om ervoor te zorgen dat je website relevant blijft voor gebruikers en je online aanwezigheid van je bedrijf of organisatie versterkt.

Hoe wij websites ontwerpen?

Wij nemen je mee van begin tot eind bij het redesignen van je website. Zodat dit natuurlijk precies aansluit op je wensen en behoefte.

Onze werkwijze

Onze webspecialisten nemen aan het begin van elke opdracht de tijd om je bedrijf, doelstellingen en doelgroep te leren kennen. Zo krijgen wij een realistisch beeld van hoe we je kunnen helpen die doelen te bereiken. Daarna creëren we vervolgens samen een  geschikte website en zetten die online.

Persoonlijk contact

Je krijgt een persoonlijk adviseur die helpt met alle website gerelateerde vraagstukken.

Klaar voor je website redesign? 🚀

Haal het meeste uit je investering met een BLURR website redesign om zo nieuwe klanten te bereiken en de gebruikerservaring te verbeteren.

01.

Doelen & Planning

We beginnen met het belangrijkste, de doelstellingen en planning. Zodat we weten voordat we starten wat, waarom, wanneer en hoe je deze doelen wilt bereiken.

02.

Instellen & Tracking

Nu we weten wat we moeten doen, gaan we alles inrichten van de Google Analytics, advertentieaccounts tot aan de automatische berichten en workflows.

03.

Lanceren & Optimaliseren

Zodra alles is ingesteld lanceren wij de (nieuwe) campagnes, ontvang je alle updates en bespreken we de resultaten en verbeteringen.

Krijg meer tijd voor de belangrijke dingen, zoals het maken van geweldige producten en het opbouwen van je merk

Haal het meeste uit je investering door je website te laten bouwen door BLURR en wij helpen je om nieuwe klanten te bereiken en de verkopen te verhogen.

Wij ontzorgen je bij het opzetten van de website, koppelen aan social media accounts, advertenties, het targeten van de juiste mensen, het beheren van je website, het optimaliseren van campagnes en meer.

Maak kennis met een van onze adviseurs en bekijk wat we voor elkaar kunnen

BLURR Kennismakingssessie

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Wij nemen na je aanmelding telefonisch en per e-mail contact op.