TIkTok Ads - Wij helpen uw bedrijf groeien via TikTok Ads

LinkedIn Ads

Adverteren via LinkedIn

LinkedIn is een van de belangrijkste platforms voor B2B-marketing, en het is ook een geweldige plek om potentiële klanten te bereiken. Het is ook de plaats waar u uw doelgroep kunt vinden, wat u elders moeilijk zult vinden.

Wij helpen je bedrijf  om in contact te komen met je publiek via LinkedIn, één van de beste netwerk tools ter wereld.

Adverteren op LinkedIn kan een krachtige manier zijn om je merk te laten groeien en nieuwe zakelijke kansen te creëren. Met meer dan 722 miljoen gebruikers is LinkedIn het grootste professionele sociale media-platform ter wereld, wat betekent dat het een enorm publiek heeft van professionals uit alle mogelijke branches en sectoren.

Instagram-advertenties zijn een geweldige manier om je bedrijf te promoten, zelfs als je net begint of al langer bezig bent.

LinkedIn is een social media platform waar professionals met elkaar in contact kunnen komen, ideeën kunnen delen en banen kunnen vinden. Het is ook een geweldige plek om uw bedrijf en producten te promoten omdat het een ruimte is waar mensen actief op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden of naar manieren om hun huidige situatie te verbeteren. Als je contact kunt leggen met je doelgroep op LinkedIn, kan je een indruk maken wat je bedrijf zal helpen groeien!

Waarom adverteren op Instagram?

Hier zijn drie redenen waarom dat zo zou moeten zijn:

  • 1) Het is betaalbaar.
    LinkedIn advertenties zijn gemakkelijk op te zetten en te beheren, en ze kunnen zeer kosteneffectief zijn in vergelijking met andere vormen van digitale marketing. Je kunt kiezen uit een groot aantal advertentieformaten, waaronder tekstadvertenties in zoekresultatenpagina’s, beeldadvertenties op profielpagina’s, gesponsorde berichten in nieuwsfeeds en meer.
  • 2) Je kunt specifiek targeten
    Je kunt je publiek targeten op functietitel en bedrijfsnaam of bedrijfstak, wat betekent dat je veel meer kunt uitsluiten en alleen mensen bereikt die mogelijk geïnteresseerd zijn in wat je aanbiedt. Als een bezoeker al interesse heeft getoond in je product of dienst door je pagina te bezoeken of een formulier op je website in te vullen, kunnen we deze retargeten zodat ze toch converteren in betalende klanten!
  • 3) Het platform is eenvoudig te gebruiken en kan door iedereen met basis computervaardigheden worden gebruikt.
  • 4) Je krijgt veel gegevens over je publiek, die je kunt gebruiken om je advertenties zo effectief mogelijk te maken.
TIkTok Ads - Wij helpen uw bedrijf groeien via TikTok Ads

Enthousiast om te beginnen met LinkedIn Ads?

Nou, je bent gelukkig niet de enige! BLURR biedt marketingdiensten om je merk te laten groeien. Of je nu hulp nodig hebt bij social media, website-content of campagnes, we hebben de expertise om je te helpen bij het bereiken van je doelen

Onze werkwijze

Onze LinkedIn specialisten nemen aan het begin van elke campagne de tijd om je bedrijf, uw doelstellingen en doelgroep te leren kennen. Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe we u kunnen helpen die doelen te bereiken. We creëren relevante advertentiegroepen met advertenties waarvan bewezen is dat ze klikken opleveren. En we zijn niet bang om te experimenteren en nieuwe dingen te proberen om erachter te komen wat het beste werkt voor je bedrijf.

Maandelijks opzegbaar

We hebben gemerkt dat drie maanden een goede tijd is om uw campagne in volle gang te krijgen en het rendement te zien waarop u hoopt.

Persoonlijk contact

Je krijgt een persoonlijk adviseur die helpt met alle Google Ads gerelateerde vraagstukken.

Bekijk onze 3 pakketten

1. DYI – Do it yourself

Hierbij leggen we a.d.h.v. een template uit welke stappen je moet nemen voor het opzetten van geschikte Facebook advertentie campagnes.

2. Advertentie SETUP & Coaching

Hierbij nemen we de doelstellingen van je mee om een campagne op te zetten in Facebook volgens onze bewezen methode. Daarna heb je alle vrijheid om de campagne zelf te beheren en te optimaliseren.

3. Full service

We zetten de advertenties op van A tot Z volgens de besproken doelstellingen, monitoren en optimaliseren de prestaties en rapporteren dit maandelijks.

Klaar om te groeien met LinkedIn ads? 🚀

Haal het meeste uit je investering door LinkedIn Ads te gebruiken om nieuwe klanten te bereiken en de verkopen te verhogen.

01.

Doelen & Planning

We beginnen met het belangrijkste, de doelstellingen en planning. Zodat we weten voordat we starten wat, waarom, wanneer en hoe je deze doelen wilt bereiken.

02.

Instellen & Tracking

Nu we weten wat we moeten doen, gaan we alles inrichten van de Google Analytics, advertentieaccounts tot aan de automatische berichten en workflows.

03.

Lanceren & Optimaliseren

Zodra alles is ingesteld lanceren wij de (nieuwe) campagnes, ontvang je alle updates en bespreken we de resultaten en verbeteringen.

Door te adverteren op LinkedIn heb je toegang tot miljoenen potentiële klanten.

Haal het meeste uit je investering door LinkedIn Ads te gebruiken om nieuwe klanten te bereiken en de verkopen te verhogen.

Wij helpen je bij het opzetten van een account en advertenties, het targeten van de juiste mensen, het beheren van je budget, het optimaliseren van campagnes en meer.

Maak kennis met een van onze adviseurs en bekijk wat we voor elkaar kunnen

BLURR Kennismakingssessie

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Wij nemen na je aanmelding telefonisch en per e-mail contact op.