Dit is het logo van wordpress

Website beheer

Website hosting

Wij bieden website hosting die betaalbaar en betrouwbaar is. Onze servers zijn altijd up and running, en onze service is snel genoeg dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw bezoekers die problemen hebben met het laden van uw site.

Het belangrijkste deel van uw website is niet wat het zegt of wat het doet – het is waar het leeft!

Wanneer u een website nodig hebt, denkt u waarschijnlijk aan alle dingen die hij voor u kan doen. Misschien droom je van een online winkel die je zal helpen geld te verdienen, of een blog die je merk zal introduceren bij nieuwe klanten. Maar wat als we je vertellen dat de beste manier om deze dingen te bouwen is om je te concentreren op de fundering zelf?

Wat is website hosting?

Website Hosting is de dienst die je website beschikbaar maakt op het internet, overal ter wereld. Wanneer je een website maakt, moeten de bestanden en de inhoud worden opgeslagen op een server die verbonden is met het internet. Dit is ook wel hosting.

Als je je website bij een goede partij host, zorgt dat ervoor dat je site nooit offline gaat. Dit is natuurlijk een cruciale stap voor succes op lange termijn. Iedere keer dat je website offline gaat loop je natuurlijk omzet en klanten mis. Daarnaast zorgt het ook voor een slecht imago op de lange termijn.

Er zijn veel verschillende soorten hosting pakketten beschikbaar, maar ze vallen allemaal in twee categorieën: shared en dedicated.

Shared hosting is de goedkoopste optie. Bij dit type hosting delen meerdere websites dezelfde serverruimte en middelen.

Dedicated hosting is veel duurder dan shared hosting, maar biedt ook veel voordelen – namelijk snellere pagina’s laden snelheden en meer betrouwbare uptime.

We weten dat het zoeken naar een webhostingbedrijf heel frustrerend kan zijn, dus we hebben het u gemakkelijk gemaakt. Of u nu op zoek bent naar shared hosting of dedicated hosting, wij helpen u een dienst te vinden die aan uw behoeften voldoet – en u geld bespaart!

Voordelen van
BLURR Webhosting

Wij van BLURR weten hoe we websites moeten hosten die veilig en snel zijn.  Hier nog een paar van onze andere sterke punten:

Altijd backups

Bij storingen of errors kunnen we altijd vorige versies terugzetten.

Transparantie

Je weet precies wat je kunt verwachten zonder verrassingen achteraf.

E-mails inbegrepen

In al onze hosting pakketten zijn e-mailadressen inbegrepen.

Goed beveiligd

Al onze pakketten worden geleverd met gratis SSL-certificaten, die je website helpen beschermen tegen hackers en hem veiliger maken voor betaalsystemen zoals, Mollie PayPal of Stripe.

Hoe wij onze websites hosten?

Wanneer je op zoek bent naar een website host, weten we dat je twee dingen wilt: snelheid en veiligheid. Daar zijn wij ook namelijk in gespecialiseerd.

Het proces

Onze copywriters zorgen ervoor dat ze begrijpen wat onze klanten willen overbrengen voordat ze schrijven. Ze doen onderzoek naar zowel het doel van een stuk als wie het publiek zal zijn, zodat ze zeker weten dat ze aan de behoeften van de lezers voldoen.

Onderhoud inbegrepen

U hoeft zich geen zorgen te maken over serveronderhoud, want dat doen wij voor u. Alles wat u hoeft te doen is een account aanmaken.

Onze prijzen

Als u op zoek bent naar een betrouwbare, veilige en betaalbare website hosting oplossing, dan is BLURR de juiste keuze.

Wij bieden hostingoplossingen die zijn ontworpen om met je bedrijf mee te groeien. Of u nu net begint of klaar bent om je bereik over de hele wereld uit te breiden, wij hebben de tools en ondersteuning die u nodig hebt om te slagen.

Onze prijzen zijn eenvoudig en duidelijk: wij bieden pakketten aan vanaf €15,-maand, afhankelijk van de grootte van uw site en het aantal bezoekers.

Bekijk onze pakketten voor iedere onderneming

1. Startup – vanaf €15,- per maand

Voor ondernemingen met 0-5 medewerkers

  • Dagelijkse backups

2. Scale-up – vanaf €45,- per maand

Voor ondernemingen met 6-50 medewerkers

  • Dagelijkse backups

3. Enterprise – vanaf €150,- per maand

Voor ondernemingen met meer dan 50+ medewerkers

  • Dagelijkse backups

Klaar voor je nieuwe website hosting? 🚀

Haal het meeste uit je business door de hosting van BLURR te gebruiken om nieuwe klanten te bereiken.

01.

Doelen & Planning

We beginnen met het belangrijkste, de doelstellingen en planning. Zodat we weten voordat we starten wat, waarom, wanneer en hoe je deze doelen wilt bereiken.

02.

Instellen & Tracking

Nu we weten wat we moeten doen, gaan we alles inrichten van de e-mailadressen, beveiliging tot aan de inloggegevens en DNS instellingen.

03.

Lanceren & Optimaliseren

Zodra alles is ingesteld lanceren wij de hosting, ontvang je alle updates en bespreken we de resultaten en verbeteringen.

Krijg meer tijd voor de belangrijke dingen, zoals het maken van geweldige producten en het opbouwen van je merk

Een goede website hosting is een cruciaal onderdeel van het hebben van een succesvolle onderneming. Zonder het, zou je website niet niet beschikbaar zijn voor mensen over de hele wereld. Kies daarom voor hosting van BLURR. 24 uur per dag online, snelle laadtijden en snelle service!

Wij ontzorgen je bij het hosten van je website en meer.

Maak kennis met een van onze adviseurs en bekijk wat we voor elkaar kunnen

BLURR Kennismakingssessie

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Wij nemen na je aanmelding telefonisch en per e-mail contact op.