TIkTok Ads - Wij helpen uw bedrijf groeien via TikTok Ads

Snapchat Ads

Adverteren via Snapchat

De beste manier om mensen te bereiken is via een platform dat ze elke dag gebruiken. Adverteren op Snapchat is daarom ook een geweldige manier om je merk gezien te krijgen door een nieuw publiek.

Snapchat heeft meer dan 332 miljoen dagelijks actieve gebruikers en waarvan 4,5 miljoen Nederlanders.

Het reclameplatform van Snapchat is een van de meest kosteneffectieve manieren om millennials te bereiken, die vaker dan ooit op hun telefoon zitten als ze onderweg zijn. Er worden dagelijks meer dan 2,5 miljard video’s bekeken op het platform. Omdat het zo gemakkelijk is om te adverteren op Snapchat, is het ook een geweldige manier voor bedrijven om te beginnen met adverteren – je hoeft namelijk niet veel tijd of geld te investeren om te beginnen!

Waarom adverteren op Snapchat?

Millennials zijn de grootste generatie in de geschiedenis, en ze brengen meer tijd dan ooit door op hun telefoon. Volgens schattingen brengt de gemiddelde millennial ongeveer 2 uur en 19 minuten per dag door op zijn telefoon en de actieve snapchat gebruiker in Nederland opent gemiddeld dan 25 keer per dag de app. Daarom is het belangrijk om aanwezig te zijn op Snapchat, want je kunt je publiek niet bereiken als je er niet bent waar zij zijn.

Wat zijn de voordelen om te adverteren op Snapchat?

 • Snapchat-reclame is aantrekkelijker voor jongeren, die de snaps van adverteerders 2x zoveel aandacht geven als Facebook-advertenties.
 • Advertenties worden altijd schermvullend weergegeven.

 • De intentie om te kopen is hier ruim 3 keer hoger dan op Facebook, Instagram of YouTube.
TIkTok Ads - Wij helpen uw bedrijf groeien via TikTok Ads

De targeting mogelijkheden

Binnen Snapchat kan je adverteren op basis van:

 • Leeftijd

 • Geslacht

 • Locatie

 • Mobiel apparaat

 • Interesses

 • E-mail lijsten

 • Vergelijkbare groepen

De advertentie mogelijkheden

Binnen Snapchat kan je adverteren op basis van:

 • Snap Ads: video’s van 10 seconden
 • Story Ads: verschijnen in de Stories van de gebruiker en verschijnen op basis van relevantie
 • Snapchat Collection Ads: bieden een lijst van producten
 • Snapchat Filters: Zijn overlays die kunnen worden toegepast op foto’s
 • Snapchat Lenses: Die zijn filters die  gezichten herkennen vanuit de camera en speciale effecten toevoegen

Enthousiast om te beginnen met Snapchat Ads?

Nou, je bent gelukkig niet de enige! BLURR biedt marketingdiensten om je merk te laten groeien. Of je nu hulp nodig hebt bij social media, website-content of campagnes, we hebben de expertise om je te helpen bij het bereiken van je doelen

Onze werkwijze

Onze Snapchat specialisten nemen aan het begin van elke campagne de tijd om je bedrijf, uw doelstellingen en doelgroep te leren kennen. Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe we u kunnen helpen die doelen te bereiken. We creëren relevante advertentiegroepen met advertenties waarvan bewezen is dat ze klikken opleveren. En we zijn niet bang om te experimenteren en nieuwe dingen te proberen om erachter te komen wat het beste werkt voor je bedrijf.

Maandelijks opzegbaar

We hebben gemerkt dat drie maanden een goede tijd is om uw campagne in volle gang te krijgen en het rendement te zien waarop u hoopt.

Persoonlijk contact

Je krijgt een persoonlijk adviseur die helpt met alle Google Ads gerelateerde vraagstukken.

Bekijk onze 3 pakketten

1. DYI – Do it yourself

Hierbij leggen we a.d.h.v. een template uit welke stappen je moet nemen voor het opzetten van geschikte Snapchat advertentie campagnes.

2. Advertentie SETUP & Coaching

Hierbij nemen we de doelstellingen van je mee om een campagne op te zetten in Snapchat volgens onze bewezen methode. Daarna heb je alle vrijheid om de campagne zelf te beheren en te optimaliseren.

3. Full service

We zetten de advertenties op van A tot Z volgens de besproken doelstellingen, monitoren en optimaliseren de prestaties en rapporteren dit maandelijks.

Klaar om te groeien met Snapchat ads? 🚀

Haal het meeste uit je investering door Snapchat Ads te gebruiken om nieuwe klanten te bereiken en de verkopen te verhogen.

01.

Doelen & Planning

We beginnen met het belangrijkste, de doelstellingen en planning. Zodat we weten voordat we starten wat, waarom, wanneer en hoe je deze doelen wilt bereiken.

02.

Instellen & Tracking

Nu we weten wat we moeten doen, gaan we alles inrichten van de Google Analytics, advertentieaccounts tot aan de automatische berichten en workflows.

03.

Lanceren & Optimaliseren

Zodra alles is ingesteld lanceren wij de (nieuwe) campagnes, ontvang je alle updates en bespreken we de resultaten en verbeteringen.

Door te adverteren op Google heb je toegang tot miljoenen potentiële klanten.

Haal het meeste uit je investering door Google Ads te gebruiken om nieuwe klanten te bereiken en de verkopen te verhogen.

Wij helpen je bij het opzetten van een account en advertenties, het targeten van de juiste mensen, het beheren van je budget, het optimaliseren van campagnes en meer.

Maak kennis met een van onze adviseurs en bekijk wat we voor elkaar kunnen

BLURR Kennismakingssessie

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Wij nemen na je aanmelding telefonisch en per e-mail contact op.