TIkTok Ads - Wij helpen uw bedrijf groeien via TikTok Ads

FAQ

Meest gestelde vragen

Onze trainingen zijn ontworpen rond praktijkervaring en expertise. We zorgen ervoor dat wat je leert in de praktijk is getest. En we weten dat het werkt omdat we het zelf gebruiken!

Wij bieden marketingtrainingen aan om je te helpen de vaardigheden te leren die je nodig hebt om te slagen in de online wereld van vandaag.

U kunt onze cursussen online of persoonlijk volgen, wat voor u het beste werkt. Onze instructeurs zijn experts op hun gebied en staan klaar om u te helpen met eventuele vragen of problemen. Of het nu gaat om hoe je sociale media effectief gebruikt of hoe je een succesvol marketingplan opstelt, wij hebben het voor je geregeld!

Wij begrijpen dat marketing soms overweldigend kan zijn. Wij zijn er om u te helpen door het proces te navigeren en de controle over uw carrière te nemen!

Onze trainingen

Ontwikkel je marketing skills

Wij verzorgen marketingtrainingen op maat voor ieder kennisniveau.

Dit kan persoonlijk of in een groep, van beginner tot professional, je bent namelijk nooit uitgeleerd.

Wij verzorgen trainingen in:

Google Ads

TIkTok Ads - Wij helpen uw bedrijf groeien via TikTok Ads

TikTok Ads

LinkedIn Ads

META ADS

SNAPCHAT ADS

Staat je gewenste training hier niet tussen?
Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is de prijs van een marketing training?

Wij creëren een gepersonaliseerde online marketing strategie die is afgestemd op je  doelstellingen en begrijpen dat je graag wilt weten wat de investering is.

De prijzen beginnen vanaf €50,- afhankelijk per training en opties.

Persoonlijk certificaat

Als je klaar bent met onze training, geven we je een certificaat van voltooiing, zodat iedereen weet hoeveel moeite het heeft gekost om de vaardigheden in dit programma onder de knie te krijgen!

Hebt u een strategie nodig om uw bedrijf online in de markt te zetten?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare, veilige en betaalbare website hosting oplossing, dan is BLURR de juiste keuze.

Wij bieden hostingoplossingen die zijn ontworpen om met je bedrijf mee te groeien. Of u nu net begint of klaar bent om je bereik over de hele wereld uit te breiden, wij hebben de tools en ondersteuning die u nodig hebt om te slagen.

Onze prijzen zijn eenvoudig en duidelijk: wij bieden pakketten aan vanaf €15,-maand, afhankelijk van de grootte van uw site en het aantal bezoekers.

Bekijk onze online marketing strategie pakketten

1. DYI – Do it yourself

Hierbij leggen we a.d.h.v. een template uit welke stappen je moet nemen voor het opzetten van een geschikte online marketing strategie.

2. Online Coaching

Hierbij nemen we de doelstellingen van je mee om een online marketing strategie  volgens onze bewezen methode en ontvang je onze coaching waar nodig.

3. Personal Coaching

We zetten de online marketing strategie op volgens de besproken doelstellingen, monitoren en optimaliseren de prestaties en rapporteren dit maandelijks.